Sivut

torstai 25. tammikuuta 2018

Mielenkiintoista

säätilan vaihtelua, totta tosiaan!

Tiistaina oli aamulla se -27 astetta ja tänään sitten jo plussalla. Aivan kaamea ajokelikin oli, kun piti käyttää kuopusta oikomahoidossa lähikaupungissa. Polanteita isolla tiellä, peilijäätä pienemmillä ja pihoissa. Kaupungissa kadut taas niin loskassa, että onnistuin epähuomiossa astumaan n 7 senttiä syvään loskalätäkköön. Varpaat kastuivat. No, ehdin ennen iltavuoroa vaihtaa sekä sukat että kengät.
*Nyt on sitten viikonloppu alkamassa. Huomenna vien auton vielä viimeiseen viilaukseen, lauantaina kuopus menee kaverille yökylään ja sunnuntaille on varmaan luvassa sellaista leppoisaa ja lokoisaa loikoilua.

Niin, lupasin jo, että tästä ei tule kirjablogia, mutta ei tästä tule säätilablogiakaan, vaikka siitäkin on kahdessa viimeisimmässä kirjoitettu.

---

*Ihana ystävä, joka on vaihtamassa paikkakuntaa, kaiveli minulle taas satsin kirpputoritavaroita. Win-Win: minä saan pitää rahat, hänen ei tarvitse muuttaa niitä. Mutta nämä kaksi taulua oli ihan pakko pitää itsellä. En raaski myydä. Odotan arvonnousua. Jos vaikka sinne mahdolliseen Omaan Majaan sitten joskus? 

Nimet ovat ihanat: vasemmanpuoleinen "Kuka siellä?" ja oikeanpuoleinen "Ei, en laita häntääni kainaloon".

12 kommenttia:

 1. Mä kävin tänäään kirjastossa Novellikoukussa - olisi tarvittu kajakki mukana, niin paljon oli vettä kävelyteillä!
  Kumisaappaat olisi olleet periaatteessa järkevät, siis sen puolesta, että sukat olisi pysyneet kuivina, mutta ne olisi olleet liukkaat - siis vaaralliset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samanlainen keli oli täälläkin, ja iltaa kohti paheni vaan. Nyt jos yöksi pakastuisi niin olis kyllä aika hurjaa!

   Koitetaan pysyä pystyssä, Pöllöseni <3

   Poista
  2. Toivottavasti ei pakastu, hirvittää ajatuskin!
   Meillä näyttäis olevan nyt lämmintä..3,2 astetta. Ihan älytöntä. Ei meillä kylmimmilläänkään ollut kuin -14, mutta onhan tää nyt.. huh huh!

   Poista
  3. No meille on aamuyöksi näköjään luvassa pakkasta joten saan nähdä miten huomenna tuo pihan luistinrata oikein kantaa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin mustakin! Kettu pääsi jo olohuoneeseen - sopii sinne tosi hyvin - ja susi kuopuksen huoneeseen🙂

   Poista
 3. Hauskat taulut!

  Täälläkin oli loskaa nilkkaan saakka. Olin litimärkä päästessäni metroon aamulla, kun vettä satoi vaakasuorassa eikä sateenvarjo siinä juuri auttanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihna hurja oli kyllä keli. Saa nähdä, mitä huomiselle ja viikonvaihteelle on luvassa!

   Mä ihastuin tauluihin, kettu pääsi sittenkin jo olohuoneeseen ja susi kuopuksen huoneeseen.

   Poista
 4. Ihanat taulut! Ja kirjatkin on ihania, mutta sääkin on mielenkiintoinen! Hong Kongissa oli myytävänä (ilmeisesti pilkkijöille suunnattuja) kumisaappaita, missä oli nastat pohjassa. Oivalliset talvijalkineet tälle kelille. Oli vaan kalliit, tietysti. Ja nythän onkin jo kuivempaa taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä oli aamuyöstä pakastanut sillai, että oli onneks jotain hyhmää jään päällä. Parempi mennä, mutta on sairaan liukasta taas, kun lauhtuu. Pitää olla varovainen, kun ei oo varaa piikkikenkiin - kuulostaa just tän kelin kengiltä!

   Mä taisin vähän ihastua noihin tauluihin kans <3

   Poista
 5. Juu kelit kyllä vaihtelevat ihan hirmuisesti nykyisin. Meillä ei sentään ollut ihan noin suurta heittoa kuin teillä. Toivottavasti viikonloppunne meni mukavasti ja nuo taulut on todella ihanat. En minäkään olisi raaskinut niitä myydä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niistä kukaan kuitenkaan maksaisi sitä hintaa, mikä pitäisi saada, joten pidän itselläni ;-) Ja pääsiväthän nuo jo seinälle, tosiaan.

   Nyt on jo vähän tasaisempaa tuon kelin kanssa, onneksi.

   Mukavaa viikkoa sinne!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana