Sivut


maanantai 30. lokakuuta 2017

Samat äh ja köh

Nyt kun kuopus tokeni taudistaan (joka ei ollut angiina, selvittiin ilman kuuria) niin sama pöpö tuntuu juurtuneen minun kurkkuuni. Napsin ceetä, deetä ja sinkkiä ja se ei vielä ole iskenyt täysillä mutta juilii etenkin aamuisin ikävästi ja vetää veteläksi illasta. Tänään on onneksi vapaapäivä ja voin lepäillä ihan rauhassa.

Viikonloppu meni mukavissa merkeissä, lauantaina olin ensin kylätapahtumassa kuopuksen koulun vanhempainyhdistyksen edustaja ja sitten auttamassa ystävää autotallin raivaamisessa, jotta kesäauto mahtuisi sisään. Täällä on edelleenkin sen verran lunta, että talviajan myötä voidaan kyllä julistaa myös talvi virallisesti alkaneeksi. 




Raivauksen jälkeen sain kiitokseksi aterian kuohu- ja punaviineineen. Sunnuntai meni lokoisasti kotosalla. Meidän perheen perinteiden halloween-kurpitsan kaiversin sekä ystävän pihaan että kotiin.




Tästä se taas uusi viikko alkaa ja ajatelkaahan - kohta on jo marraskuu!

12 kommenttia:

  1. Tuota tautia on nyt niin valtavasti liikkeellä. Kesto sellaiset kaksi viikkoa. Kurkkukipua ja äänen lähtemistä. Täällä vain odottelen koska iskee, kun työkaverit koko ajan pärskivät. No, aivastelua on jo ollut ja viime yönä heräsin järjettömään palelemiseen. Taitaa olla tulossa. Teillä oli hauskat kurpitsat ja mukava viikonloppu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa tosiaan tautia olla liikkeellä! Kuopuksella kesti reilun viikon joten saa nähdä miten tässä itselle käy. Tai sulle, toivotaan, että vältyt!

      Poista
  2. Ai siinä on pullokin rekvisiittana :D
    Pitkäaikaista outoa kurkkukipua on täällä ollu. Ei juuri muita oireita, pelkkä kurkkukipu.

    VastaaPoista
  3. RH: yleensä onollut isompikin pullo mutta nyt ei löytynyt ;-)

    Kuopuksellakin kesti yli viikon se kurkkukipu, joten saa nähdä miten tän kanssa käy!

    VastaaPoista
  4. En tiedä kumpi on pahempi tai parempi: saada kunnon tauti ja kärsiä se nopeasti muutamassa päivässä vai potea tuo viikko pari. Molempi parempi. Itsellä kova kuume ei oo hyvästä, mutta parin viikon vetämätön olokaan ei oo kyllä mitään herkkua.
    Nyt varasin keskiviikoksi influenssarokotusajan, kun kerran työnantaja sen tarjoaa. Ja saisin sen sai muutenkin, kuuluisin kai riskiryhmään (joo-o, riskihän tässä ollaan ;), voivat katsoa vaikka vaa'alta...).

    Koettakaahan pärjäillä kaikki te joilla tauti on vielä edessä ❤, minä toivottavasti jo selvisin siitä. Ei kai se enää uudestaan tuu, vaikka olo onkin muuten vetämätön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, mä kirjoitin pitkän vastauksen ja sitten se katosi taivaan tuuliin "jäsennetään pavelinta" ?!?

      Niin, siis riskiryhmää mäkin, astman takia ja menen piikille jahka tänne ennättää. Joskus marraskuun puolen välin tienolla taisi olla ajat.

      Mä oon tosi huono sairastaja jos ei oo pää ihan kainalossa, mutta pakkohan sitä on levätä ja pysähtyä, jos sairaanhoitaja niin sanoo, onhan?

      Poista
    2. On, on pysähdyttävä ja levättävä :)

      Mä juuri nauroin itsekseni; meille tuli kotiin äsken molemmille kirjeet tuosta rokotuksesta ja samalla luin fb:stä kuinka meidän sairaalassa on jonot rokotettavista ulko-ovelle asti.
      Joka puolella on kuitenkin kerrottu, miten ja missä kukakin saa rokotuksensa ja sitten "ne muut" jotka ei jostain syystä kuulukaan mihinkään ryhmään (miten niin ei kuulu??) saa vielä sieltä sairaalasta. No kaikkien "muiden" on IHAN PAKKO mennä juuri tänään ja samana päivänä hakemaan se rokotus :D Että mieluummin jonotan tuntitolkulla ja huomenna on tekstarivalituspalsta täynnä kitinää "miksi ei ollut tarpeeksi henkilökuntaa" yms. yms. Kun olisi voinut hakea sen rokotuksen vaikka huomenna tai ylihuomenna :D
      Mutta tällaisia me suomalaiset ollaan. Me tykätään jonottaa, se on kivaa. Jos vaikka sais ämpärin siinä samalla ;)

      Mutta nyt sinne sohvan nurkkaan; kuumaa juomaa, sitruunaa, hunajaa ja inkivääriä. Kaikkia mahdollisia luonnonmyrkkyjä. Telkkaria, kirjoja, unta tai vaan kauniita ajatuksia. Kuopus jalkopäähän lukemaan ääneen ❤
      Jos ei noilla pöpöt pakene, niin jo on kumma ;)

      Poista
    3. NO hyvät lääkkeet, pitää koittaa ❤
      Meillä oli viime vuonna kolme eri päivää joiden aikana riskiryhmät sai käydä ottamassa rokotteen ja mä menin vissiin jostain syystä heti ekana päivänä kattomaan et millaset jonot on - olin varautunut vaihtamaan päivää tarpeen mukaan - mutta siellä ei ollut ketään!!! Ihan oikeesti, kaikki oli varmaan aatellu niin kuin mä, että ei kannata ainakaan ekana päivänä mennä ;-)

      Saa nähdä miten tänä vuonna menee!

      Poista
  5. Äh, nyt muistankin, että kurpitsa on vielä kaupassa..

    Meillä on ollut koko lokakuun ajan flunssaa ja nyt se taisi aloittaa uuden kierroksen. Ihan mahtavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä? Voi teitä raasuja. Tehkää piristykseksi oksentava kurpitsa ;-)

      Poista
  6. Toivotaan ettei tuo pöpö pahemmin iskisi❤️👍 Voi miten mainiot kurpitsa kuvat..pikkuisen liian vahvaa on syysjuoma ollut:) Mukavaa alkanutta viikkoa❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei tuollainen minikurpitsa paljoa tarvitse/kestä ;-)

      Täällä podetaan mutta toivotaan, että menisi pian ohitse. Sinne myös, mainiota viikkoa❤️

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana