Sivut


sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Lukemattomia maailmoja

Maailmanloppua odotellessa oli hyvä lukea. Viikonlopun repertuaarissa oli kaksi pientä kirjaa Chirovici: Peilien kirja ja Bourdeaut: Tule takaisin Mr. Bojangles


Linkkien takana kustantajan esittely kirjasta


Ensimmäinen piti tiiviissä otteessaan aivan loppuun saakka, jälkimmäinen on vielä kesken, mutta tuntuu jo olevan ihastuttava, suloinen, runollinen. 

Tämän päivän ohjelmassa on paitsi sen loppuun lukaiseminen myös kuopuksen odottelu. Käymme ehkä heti suoraan bussilta metsässä, koska heidän luokassaan tehdään sieniötä - mikä hieno idea! Suppiksia olisi kiva kuvata (kuopus) ja kerätä (minä). Voi olla, että temuan vähän terassilla ja laitan sitä talvikuntoon jahka tässä virkoan.

Mutta sitä ennen aamukahvi pavuista jauhettuna, pressolla haudutettuna vaahdotetun maidon kera ja kyytipojaksi perjantaina leivottua omenapiirakkaa vaniljakastikkeella. 

Tästä tulee hyvä päivä!

8 kommenttia:

  1. Ei hassumman kuuloinen sunnuntai :)
    Onhan Kuopus jo parantunut tai ainakin parantumaan päin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se pääsi jo torstaina kouluun ja isälleen, joten kyllä. Kohta lähden hakemaan sitä bussilta ;-)

      Suloista sunnuntain jatkoa sinnekin!

      Poista
  2. Hyvän kirjan mukaan tempautuu niin ettei malttaisi lukemista edes lopettaa,vaikka pitäisikin:) Kuulostaa oikein mukavalta sunnuntailta! Tänään olikin aivan ihana ilma,toivottavasti siellä myös.. Ihanaa sunnuntai-iltaa sinne♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mainiota alkavaa viikkoa myös, Päde!

      Tänäänkin on ihana ilma, pakko oli tälläytyä terassille heti töiden jälkeen. Nautitaan ♥

      Poista
  3. Kivat kirjavinkit, pistän heti itseni jonoon :)

    Moni on näköjään postannut omenaleipomisiaan ja tässä tulee ihan tuoksu nenään, minulta vaan puuttuu sekä omenat, että piirakka...

    Mukavaa alkanutta viikkoa =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö, ma ajattelin koko ajan sua kun luin tuota MR Bojanglesia. Ja toisestakin varmaan tykkään, on sellainen psykologinen (Kiltti yttö, Nainen junassa...)

      Sulle kans, ihanaa viikkoa <3

      Poista
  4. Kuulosti loistavalta sunnuntailta. Meillä olikin mökkiviikonloppu. Vielä siellä tarkeni yöpyäkin ja mukavaa oli. Ehkä vielä pari kertaa ennen talviteloille laittoa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana