Sivut

lauantai 11. maaliskuuta 2017

Kaikki koolla

Tänään sain kuopuksen kotiin ja rutistelua on riittänyt ihan kiitettävästi. Hän oli poissa yli kaksi viikkoa, reissasi isänsä kanssa ja piti oikein kunnon talviloman. Maanantaina alkaa arki. Mutta sitä ennen otamme rennosti, saunomme, koitamme päivittää unirytmiä ja ehkä vähän kertaamme maanantaiseen äidinkielen sanaluokkakokeeseen, huomenna. 

Esikoisella alkaa jatkuu kirjoitukset maanantaina, lukuloma loppuu, ja vajaan parin viikon päästä koko homma on ohi. Hupsista! Kuinkas tässä näin kävi? Sitten pitäisi enää keksiä tekemistä ja ajanvietettä kevääksi, ylioppilasjuhlat ovat kesäkuun alussa ja sen jälkeen esikoinen starttaakin interrailille. Me jäämme kuopuksen kanssa harjoittelemaan kaksin asumista. Syksyllä se alkaa sitten oikeasti. Olemme isojen juttujen äärellä, mutta ei mietitä niitä nyt. Rentoudutaan.
Kotona,
lauma kasassa,
mitä muuta voi ihminen toivoa?!?

4 kommenttia:

 1. Ei varmaan mitään, ainakaan ihanan loman vielä tuntuessa kehossa ja päässä <3
  Jännää ja hurjaa aikaa on tuo pesästä lentäminen, ja muukin isompi itsenäistyminen, mutta niin sen on vaan mentävä... Ja kun siihen tottuu ja siitä pääsee yli, voi vain ylpeänä katoa noita isoja lapsiaan. Niin sinäkin <3
  Nyt nauttikaa taas arjesta ja toisistanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se onneksi tuntuu, ja virkistää vielä pitkään. Olen jotenkin koko viikon ollut täynnä kiitollisuutta siitä, että mulla on niin upeita ihmisiä ympärillä jotka mahdollisti tuon reissun, Ja sillä aikaa tuli kevät ja valo. Kyllä nyt jaksaa!

   Kotoa pois muuttaminen ja itsenäistyminen on isoja juttuja, josta sä ja mä selvittiin ja selvitään hyvin. Voidaan olla ylpeitä lapsistamme <3

   Poista
 2. Positiivisesti kateellisena katselen juuri iki-ihanaa Benidormia tv:stä ja kuvittelen sut sinne ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana