Sivut

perjantai 6. tammikuuta 2017

On kylmä

Aamunäkymä terassilta oli kaunis mutta ilma oli hyytävä. -25C.

No, nyt on pakastin sulamassa, kiva kilinä kuuluu keittiön nurkasta. Eilen innostuin aloittamaan sellaista välipalapalapeliä ja se tulikin jo tänä aamuna valmiiksi. Pahasti hyvästi näyttää, että saan koukutettua myös kuopuksen kaveriksi tähän hommaan. Olen ollut huolissani, kun esikoinen muuttaa pois, että kukas sitten minun kanssani palapelejä tekee. Joulun aikaan teimme 300 palan Star Wars palapelin ja tämäkin, vaikka aihe nyt ei ehkä ihan kuopuksen sydäntä lähinnä ollut, tehtiin osin yhdessä. 
Leppoisa loppiainen ja kolmen päivän viikonloppu. Vähän kaverivierailuja, esikoinen ajelee ympäriinsä ja tapaa ystäviään myös, äitini miehineen ja veljeni tulevat lauantaina käymään ja sen sellaista. 

Aion ottaa iisisti ja lukea uutuusdekkarin, jota on kovasti kehuttu: Shari Lapenan Hyvä naapuri.

10 kommenttia:

 1. Hyi mikä pakkanen. Meillä näyttää mittari vain -17 astetta, tosin ollaan kolmannessa kerroksessa. vaikuttanee asiaan?

  Palapelistä ei varmaankaan tarvitse sanoa mitään :D :D Se on ihan huippuhieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hitsi, mä ajattelin vaan mun ystävää joka on pöllöhullu kans, mutta totta kai tuo ilahduttaa sua - Pöllöseni <3

   Meillä vissiin vähän tässä iltapäivällä lauhtuu ja yöllä sitten kunnolla, koska huomenna pitäis olla vaan -4. Paljon siedettävämpää ;-)

   Poista
  2. Meitä pöllöjä on nykyään aika paljon, siellä täällä huhuillaan :)

   Poista
 2. Pöllöt on trendikkäitä nyt - kaikkien pöllöfanien iloksi :) Kohta mieki alan taas kulkeen iltaisin ulkona korvat höröllä...

  Tänään piti olla talvipesässä kylmää pitelemässä koko päivä, mutta niin vaan lähdettiin museoon ja muutenkin hengaileen jopa ihan ulos. Ihan hyvä päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sä pääsit liikeelle! Mä vaan vötkyilin kotona, mutta hyvää sekin tekee välillä. Pojat on molemmat kavereiden luona yökylässä - tuli vahingossa vapaailta ;-)

   Poista
 3. Meillä oli eilisaamulla -22 ja illalla -10, nyt enää -5 ja lunta tulee vaakasuorassa.. Kuusi pitäisi heittää pihalle ja siivota. Huomenna tulee kummipoika äitinsä kanssa kylään, joten leipoakin pitäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli yöllä kans tullut lunta ja lauhtunut nyt onneks enää vaan 5 astetta. Tuntuu ihan siedettävältä ;-)

   Onneks on vielä huominen vapaata!

   Poista
 4. Ihana tuo palapeli! Me kävimme viime viikolla viemässä esikoisen Kajaaniin toisen kaksosen kanssa ja torstaiaamuna kun siellä herättiin, niin puhelin näytti -30. Onneksi taloyhtiö on ihana ja saimme yöksi auton lämmityspaikan. Oli mukavampi lähteä takaisin etelään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hrr, ihan sikakylmä! Ja mun pieni ranskalainen autoni ei kyllä lähtis lämmittämättä tuollaisissa lämpötiloissa, hyvä, että saitte piuhan päähän!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana