Sivut

keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Tukiverkot

ei verkkosukat tai edes tukisukat.

Vaan tukiverkot.

On ihanaa, kun yksinhuoltajana sellaiset on. Äitini ja hänen miehensä rientävät kouluvuosien aikana joka toinen viikko apuun, että voin tehdä viikoittaisen iltavuoroni. Ovat silloin poikien kanssa. Joka toisella viikollahan kuopus lähtee isälleen, joten silloin en apua tarvitse. Myös kuopuksen kaverien vanhemmat auttavat tarvittaessa.

Tämäkin viikko menee vuorotellen toista autellessa: eilen, kun olin lomapäivällä, hain aamusta kuopuksen kaverin meille. Äitinsä nappasi sitten matkaansa kun pääsi töistä. Tänään taas vein kuopuksen heille ja isä on poikien kanssa. Huomenna pojat ovat hetken keskenään ennen kun äitini ja hänen miehensä noutavat kuopuksen yökylään palauttaakseen sitten perjantaina kotiin viikonlopun viettoon.

Niin, ja kasvaahan tuo kuopus hurjaa vauhtia, ja pian jo voi olla ihan itsekseenkin iltavuoroni ajan. Tai pyöriä kirjastolla, kotona, kylillä, kavereilla - ihan miten mielii. Tässä saunan jälkeen futista jumpsuiteissamme


P.S. Olisipa muuten siksikin mahtava jo löytää se asunto tästä keskustasta. Huomenna menen yöpymään yhteen, mutta tiedän taas etukäteen, että ei siitä mitään tule. Silti se olisi ihana: pieni omakotitalo (rintamamiestalo), oma piha, kasvimaa, ulkosauna. Yläkerran voisi jättää talvisin lämmittämättä jahka esikoinen muuttaa kotoa - säästäisi lämmityskuluissa. Niin, ja se rakastamani puuliesi ja tietysti pönttöuuni. Ah! Ja äh!

4 kommenttia:

 1. Ystävä kallis, älä luovuta etukäteen talon suhteen. Aina on toivoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kun mä oon jo käynyt siellä. Tää on vaan varmistuskäynti...

   Poista
 2. Kyllä se on ihana, että ihmisellä on hyvät tukiverkot kun niitä tarvitsee. Ja totta tuokin, että kuopus pärjäilee kohta jo yksinään. Siihen asti on kuitenkin ihanaa, että on ihmiset, joihin voi luottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mulle tosi tärkeää, koska välillä tuntuisi kyllä varsin yksinäiseltä tämän vastuun kanssa, jollei olisi auttajia. Onneksi on <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana