Sivut

maanantai 13. kesäkuuta 2016

Vireä viikonloppu

Tässä oli muutama päivä vähän haipakkaa. Perjantaina käytin esikoista lähikaupungissa kenkäostoksilla, hakusessa oli peräti kolmet kengät. Kahdet löydettiin ja poika päätti, että niillä pärjätään. Sandaalit ja lenkkarit, vanhan lenkkarit saavat kuulemma toimittaa vapaa-ajan jalkineiden virkaa. Jätin teinin äitini ja hänen miehensä luo ja päästelin itse toiseen suuntaan tapaamaan blogista tuttua ihmistä. Rattoisasti vierähti kolme tuntia ja tuntui, kuin oltaisi tunnettu pidemmänkin aikaa, vaikka tämä oli vasta ensitapaaminen. 

Lauantaina taas busseilimme ystävän kanssa lähikaupunkiin syömään ja vähän humputtelemaan. Illalla jatkoimme vielä meillä ja siinä tuli kyllä maailman asiat laitettua kuntoon. Eilinen oli rauhallisempi, kahvittelimme porukassa, haimme munia ja teimme pienen kotiseutukierrosta. Kesä on kukkeimmillaan, lupiinitkin jo komeina tien laidalla loistivat. Omassa pihassa oli pientä puuhaa myös, laitoin potut maahan ja kylvin salaatit. Oikein leppoisaa!
***

Paitsi että tietää olleensa reissussa. Sain pahoja homeoireita perjantaina ja lauantain kaupunkivisiitti siihen päälle oli vissiin vähän liikaa. Minä olen kotihiiri ja hyvästä syystä. Ei kroppa kestä kovin paljoa muualla olemista. Mullan pöllyytyskin eilen meinasi sitten olla siinä rajalla. No, illalla sauna ja aikaisin nukkumaan, niin tänään olen jo ihan eri ihminen. Sillä eri ihmisellä on neljä päivää loman alkuun, jeeee!!!

6 kommenttia:

 1. On se kurjaa, kun pitää niin tarkka olla vierailupaikkojenkin kanssa! Entä jos teille tulee kylään joku "homeinen" ihminen, jättääkö sellainen jälkeensä jotain vai poistuuko oireet sen lähdettyä?

  Mukavalta ja menevältä on kuulostanu sinun viikonloppu. Ja loman odotus on aina kivaa... tai niin muistelen sen olleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en onneksi sillai saa ihmisistä meillä oireita, kaupoissa kylläkin, mutta ei meillä toisaalta niin pahoja käykään kyläilemässä. Ja aina voi tuulettaa ;-)

   Kiva kun oot kotona ja takaisin Blogistaniassa <3

   Poista
 2. Mukava viikonloppu! Vaikka oli haipakkaa niin oli myöskin rauhallista. Voi, mä todella toivon, että jonain kertana myös me onnistuisimme tapaamaan. Tämä blogiystävyys on tuntunut niin tutulta koko ajan. Kaipaan niin tänne blogiin, kun en ehdi nykyisin ihan entiseen malliin. Pitänee ottaa tavaksi käydä illalla töiden jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sari olipa kauniita sanoja <3

   Pideätään ehdottomasti huoli, että jos kuljet täällä päin tai mä siellä, niin todellakin järjestetään tapaaminen!

   Mukavaa viikkoa sulle.

   Poista
 3. Loman odotus on ihanaa, varsinkin spesiaaliloman <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Ja mä otan kaiken ilon tästäkin irti. Esikoinen kohotteli kulmiaan kun mä kaivoin jo matkalaukun esiin ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana