Sivut

tiistai 14. kesäkuuta 2016

Jalka pallolla

Mää mitään aikasin nukkumaan päässyt... mikä lie jalkapallohulluus iskenyt? Ennen en perustanut moisesta urheilusta lainkaan, mutta nyt jään jumittamaan jos vaan erehdyn television avaamaan. Kuopuksesta saan oivan seuralaisen, se palasi eilen ja katsoo kyllä määrättömät määrät futista jos vaan annan. Tulee Kreikan matka ja netti- ja ruutupaasto ihan hyvään kohtaan. Tai sitten me etsitään joku screeni hotellin läheltä ja siestaillaan sen lähistöllä? Kreikkalaiset ovat minun muistini mukaan enemmän jalkapallo- kuin jääkiekkokansaa.


Jalkapallosta taitaa tulla viikon teema muutenkin, kun ilmoitin kuopuksen tällekin viikolle futiskerhoon. Pystyn vähän tekemään töitä vaikka hän kotona onkin. Entisestään lyhennettyjä päiviä kylläkin, mutta saan varmasti hommat sille mallille, että voin jäädä parin viikon lomalle torstaina. Seuraavan lomäpätkäni pidän sitten heinä-elokuun vaihteessa, kun vuorottelemme kuopuksen isän kanssa lastenhoitovuoroja. Minulle sopii ihan hyvin näin, en ole ikinä ollut niitä neljä-viisi viikkoa putkeen lomaa -ihmisiä. 

Pojat tuntuvat molemmat nauttivan ihan suunnattomasti kesälaitumilla olosta. Esikoinen valvoo pikkutunneille ja nukkuu pitkään, mutta minun puolestani nauttikoon. On se lukion toinen vuosi sen verran rankka, ja opiskelu vei kyllä viimeisetkin mehut tässä keväällä. Tuo onneton kun hamstrasi niin paljon kursseja itselleen. Ensi vuodelle ei onneksi enää kovin paljoa jää, ja aloittaakin kirjoitukset jo syksyllä.

Mitenkäs minä nyt jo syksyyn asti pääsin? Hyi mua! Nautitaan ensin tästä kesästä.

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että ne nauttii. Ja sinäkin selvästi :)
  Futis on mun makuun ihan liian hidasta puuhaa, en millään jaksa katsoa..
  Ei mietitä syssyä, ei!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mäkään ennen jaksanut, lätkämimmi kun oon, mutta näin vanhemmiten jotain on tapahtunut ;-)

   Nautitaan kesästä, kaikesta huolimatta, jooko!

   Poista
 2. Mie en kestä ku hiihtua ja mäkihyppyä. Koska kotona isä totutti niihin.
  Meilä ei kakaroita ole palijua kotona näkyny lomanalun jäläkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meilläkin esikoinen mennä viilettää tai sitten se nukkuu - joten en sitä paljoa näe. Kreikassa sitten!

   Talvilajeja meilläkin katottiin kun mä olin penska.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana