Sivut

keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Lumihiutaleita maaliskuussa?

Pupumme Lurk ki tykkää jyrsiä rottinkilaatikkoa jossa säilytän maksettuja laskuja ja muita "tärkeitä" papereita. Pitänee vast edes pitää huoli, että ne oikeasti tärkeät ovat syvemmällä laatikon syvyyksissä, koska yhtenä päivänä tapasin kaverin riipimästä laskua ulos kannen alta. Sitten se aloitti tuhotyön koristelun. Aika komeahan tuosta tuli, vai mitä?

Ehkä, jos olisin antanut sen jatkaa, olisimme saaneet ihan oikeaoppisen lumihiutaleen ikkunaan laitettavaksi? No, toisaalta nyt on jo pääsiäiskoristeiden aika.


Ihan hyvä saalis oli tänäkin palmusunnuntaina, vaikka vähemmän pikku noitia ovella kävi kun aiempina vuosina. Liekö kasvaneet ulos tästä tavasta ja uusi sukupolvi ei vielä ole meille löytänyt?


***


Itse asiassa kun kurkkasin Forecan ennustetta, niin tälle päivälle luvattiin mahdollisesti vähäistä lumisadetta. Yöllä on ollut pakkasta oikein kunnolla, eilen mittari näytti -15C kun heräsimme. Mutta kyllä se taas päivällä plussalle kipuaa. Kevätpäiväntasauskin meni jo!

12 kommenttia:

 1. Näköjään puputkin löytää sitä tekemistä ihan itse, eikä vain koirat :)

  Hyvä saalis sulla - meillä ei tosiaan käyny ketään. Tytöt ja kuopuksen kaveri söi munat, että ei ne hukkaan menny sentäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä ne löytää - jä järsimistä ;-)

   Kyllä mulla sitten kuitenkin soi ovikello vaikkei "takavuosien" tahtiin!

   Poista
 2. Näppärä pupu :)

  Mä tunnustan, että me lähdettiin karkuun kaikki pikkunoitia ja -velhoja..

  Näin kaupungissa tuo perinne on minusta menettänyt ideansa: meidän talossa ei asu kuin neljä sen ikäistä lasta jotka voisivat käydä virpomassa, mutta kun ovikello soi parin tunnin aikana ihan jatkuvalla syötöllä ja oven takana on ihan tuntemattomia toisella kymmenellä olevia teinejä joilla on naama norsun.. kun eivät saakaan kuin Tokmannin "halpis"munan: "neljä munaa kympillä" tai tasapuolisesti neljä ruohomunaa per nuppi. Eli pitäisi olla vähintään Kinder- tai Mignon -muna tms.
  Minä oon AM:n kanssa tylsä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ymmärrän tuon pakoilun kaupungissa hyvin. Täällä kaikka lapset on tuttuja (ja ne käy oikeestaan vaan tutuilla) joten homma hoituu hyvin. Mulla kävi kaks yläasteikäistä - ne oli hassuja mutta käyttäytyi kyllä korrektisti ;-)

   Poista
 3. Meillä kissa söi kerran miehen silmälasilaskun, onneksi optikko oli siskoni niin saimme helposti uuden laskun :P

  Meillä kävi kolme pikkunoitaa samalla kertaa, saimme yhden pienen ja huonostikoristellun oksan.. En nyt mitenkään halua moittia, mutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä annoin aina palkan per oksa ;-) (Karsee noita-akka!)

   Heh, uskoiskohan laskuttajat jos niille sanois, että pupu tai kissa söi laskun?

   Poista
  2. Hih...mua rupes oikein naurattamaan...meidän hammaslääkäri tässä vähän aikaa sitten: oikein mukava, meitä vähän nuorempi mies. Hän vähän varovasti viimeksi sanoi, että kun mulla olis edellinen lasku maksamatta. Tuli mieleen, että mitähän hän ois sanonut, jos oisin sanonut, että kun meidän AM:n lemmikkipupu söi sen...Ei varmaan ois uskonut - AM kun on semmonen vähän isompi mies, ei niinkään uskottava pupujussin omistaja :D :D
   Niin, ja sen laskunkin olin maksanut, oli hammaslääkärin pupu tai marsu, joka oli syönyt mun suorituksen :(

   Poista
  3. Hammaslääkärin pupu ... sillä täytyy olla hohtavan valkoiset jyrsijän hampaat ;-) Näen ne sieluni silmillä!!!

   Poista
  4. Hän varmaan pesee ne pupun hampaat aamuin illoin :) Voi Ali-parka, kun se taas tietäis mitä siitä puhutaan.. Meidän luottohammaslääkäri <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana