Sivut

tiistai 29. maaliskuuta 2016

Kevät ja kohta jo kesä

Ihana päivä, ihana loma, kuitenkin, kaikesta huolimatta. Oli jo perjantaina ihan lauantaiolo ja sitten se olikin yhtä sunnuntaita monta päivää putkeen. Eikä ollenkaan sellaista angstillista sunnuntaita vaan leppoisaa sellaista. Eilen varsinkin oli kerrassaan upea keli. Toki laavuretkelläkin oli, mutta silloin vielä tuuli sangen kylmästi. Nyt oli aamusta asti reippaasti plussan puolella ja oli ihan pakko päästä kävelylle. Nyt pääsiäisen aikaan bongattiin ensimmäiset joutsenetkin, joten minun mittapuuni mukaan kevät on siis jo täällä. Joutsenet sen aina tuovat.

Me lähdettiin siis ystävän kanssa kävelylle, kuopus meni kaverillen potkimaan palloa ja esikoinenkin kävi oikein juoksulenkillä.  Oli sitten ihan pakko nostaa myös pieni pöytä ja tuolit terassille. Tuohon kun ei tuule ja aurinko paistaa, niin tarkenee ihan mainiosti. Äitini ja hänen miehensä kävivät kahvilla, ne toki juotiin sisällä.

Nyt saa arki alkaa. Ja uskomatonta mutta totta, tällä viikolla alkaa myös jo huhtikuu. Kyllä tämä elämä voittaa, kohtahan on jo kesä!

8 kommenttia:

 1. Jaaha, sitä on avattu terassikausi :) näin mie kyllä eilen paikallisten kaljaveikkojen kittaavan kaupan edessä kaljaa. Siinä on semmonen pöytäryhmä, jota voisi terassiksi kutsua. Kyllä se on kevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun lasissa oli ihan vaan vichyä ;-)

   Mutta on se kevät, tänään oli taas ihana päivä, ja - pöh - nyt alkaa olla jo vaikea hengittääkin...

   Poista
  2. Hih...meillä on kauppa metsän (vielä) vieressä ja siinä on kyllä aita, mutta aina siihen löytyy reikä ja sinne etsiytyvät kaljaveikot. Yhtenä keväänä siellä oli oikein sohvakin. Meillä kevät on tullut aina silloin kun tämä "Metsäbaari" on auennut, vielä emme ole nähneet onko se jo auki :)

   Yritän muistaa laittaa omaan blogiin illalla tai huomenna kuvan toisenlaisesta baarista, jos vaan löydän sen.

   Poista
  3. Meillä on kans sellanen pystybaari täällä ja on siellä varmaan istuimiakin parhaina kesinä nähty ;-)

   Poista
 2. Mäkin näin työmatkalla ekat joutsenet! Kovasti olen koettanut tiirailla sinivuokkoja tai leskenlehtiä, mutta ne on nähty vasta somessa :) On se kevät, silti!
  Voi, miten mä kaipaankaan "normaalia" työaikaa, pyhiä ja vapaita..
  Huhtikuu on tosiaan ihan kohta, hienoa!
  Hmm...pitäisköhän tolle omalle "terassille" tehdä jotain, siellä ei oo käyty sitten syksyn.
  Aurinkoista ja Hyvää päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua vuorotyöläistä... mä muistan, kun olin Hesassa kirjastossa jossa oli myös la-su -aukiolo. Toisaalta lapsettomana sitä teki ihan mielellään tienestien toivossa noitakin päiviä, mutta on se vaan kiva kun on vapaata ja pyhät viikonloppujen lisäksi kans. Mun kroppa ei enää kestäis entiseen malliin.

   Kevät on ihana, vaikka vähän henkeen ottaakin. Nytkin paistaa aurinko niin lämpimästä että! Nautitaan!

   Poista
 3. Kevät ja kesä!
  Nyt on jo niin lämmintä iltapäivisin että olen kuluttanut aikaa parvekkeella johon paistaa aurinko suurimman osan päivää ja tuulettomina päivinä auringon lämmön todella tuntee. Parvekkeen ovessa oleva lämpömittari näyttää +25 astetta ja ylikin mutta vielä saa lämmitä ennenkuin partsilla voi ottaa aurinkoa oikein kunnolla.

  Mukavaa viikonalkua ja kevyitä polkuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullon toi terassi kans sellanen, että kun ei tuule siihen yhtään, nousee lämpötila tosi helposti varsin korkeaksi. Pitää pitää varansa ettei pala ;-)

   Sinne kans, veikeää viikkoa <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana