Sivut

maanantai 28. maaliskuuta 2016

Terminen kevät on ajankohtainen termi

Kevättä on ilmassa. Huomaan sen paitsi lintujen liverryksestä ja hupenevasta lumikinoksesta terassilla niin myös siitä, että erinäiset miehenpuolikkaat ovat ruvenneet näyttämään ja tuoksumaan ...kröhöm... oikeinkin hyvältä. Kevättä on siis myös rinnassa, ja kylläpä tuo Forecan kymmenen päivän ennuste näyttää ihan lupaavalta sekin. Niinpä kotiutin pääsiäisen korvilla kotikylämme kirpparilta käyttämättömän Skilan kevätsäihin soveliaan takin oikein sopuisaan kahdeksan euron hintaan. Kelpaa mulle!


Vähän on ulkoilut sattuneista syistä jääneet pääsiäisenä vähiin, mutta kävimme sentään laavulla makkaranpaistossa. No, kuopus oli ainoa jolle paistettiin sitä makkaraa, minulle ja esikoiselle oli esikypsytettyjä maisseja voisulan kera. Termareissa tietysti lämmikettä, kahvia ja kaakaota. Paikalla sattui olemaan tuttu seurue joten pääsimme helpolla kun tuletkin oli jo tehtynä ja aika kului rattoisasti höpötellessä ja eväitä jakaessa. Päivä tuntui jotenkin kovin pitkältä, kun valoisaa riitti ja riitti. Ihanaa, että vapaatakin vielä vaan riittää ja riittää. 


***


Keväästä puheenollen. En ensin meinannut hoksata tätä Fingerporia millään, vaikka se kevät on hiipinyt minunkin päähäni (ei ei ei ei, ei alapäähän)... 


10 kommenttia:

 1. Eilinen oli todella upea päivä kelinsä puolesta ja tästä päivästä näyttää tulevan samanlainen joten se voi olla, ja niin mä halua uskoa, että kohta meillä on kesä.

  Mukavaa pääsiäisen loppua ja toivottavasti teillä voidaan paremmin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näillä keleillä jo lumetkin sulaa kohisten. Meillä näyttää montaa plusastetta ja aurinko paistaa!

   Kyllä se kesä sieltä tulee, kevät on jo <3

   Poista
 2. Hihii☺ Kyllä se kevätää pukkaa,joka päähän.. Eikä sitä ikinä tiedä,mitä tapahtuu..
  Meillä on molemmilla sitten uudet kirpparitakit,jee! Mun kustansi 4,-
  Sää näyttää hienolta,ulos on ehkä pakko päästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mäkin mietin, että täytyy varmaan lähteä tekemään pieni lenkki tuonne, kun ei vielä ole liikaa luonnonhomeita.

   Säkin teit löydön, hyvä ;-)

   Poista
 3. Missähän täällä olis sovelias laavu, mitä sais käyttää... ehkä tuolla uimarannalla. Sinne on vaan niin kamala tie. Mutta ajatus jääköön itämään.

  Miehistä en nyt sano muuta kuin että tuoreet tapaukset ehkä tuoksuu paremmalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli neljä, viisi eri vaihtoehtoa mietinnässä ja ajeltiin ees taas täällä kun esikoisen kanssa mietittiin mihin mihin uskaltaa auton kanssa nyt lähteä kun tiet on karseessa kunnossa. Päädyttiin sitten lähimmälle, koska sinne menee soratie ja on parkkipaikka ja kaikki. Loppumatka toki käveltiin.

   Poista
 4. Fingerpori on usein hyvä sanojen vääntelijä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Tuo osui muhun monella tasolla, kämppä pitäis löytää ja ... no ... laittoakin tarvis ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana