Sivut

torstai 28. tammikuuta 2016

Poika hukassa?

Kauhea asuntokuume taas. Löysin kirpparilta täydellisen retrokeittiöverhon. Nyt puuttuu enää se keittiö. Valmiiksi verhoksi ommeltu kangas on 120x140cm ja hinta oli päätähuimaavat 1,50€. 


Muutenkin vähän sisustuskärpänen puraisi. Tähän kotiini en tietenkään osta mitään uutta tai kallista, mutta JOS löytäisin sen Ihan Oman Majan, tekisi mieli vähän panostaa väreihin ja tunnelmaan. Gudrunilta saisi minun höpsöön makuuni täydellisesti sopivia verhoja, pyyhkeitä, pöytäliinoja ja mattoja. Kuvat otettu valokuvina kuvastosta. Alkuperäiset upeine väreineen täällä.Oi voi, pääsisinpä oikeasti joskus laittamaan sitä omaa kotia pelkän haaveilun sijaan!


***

Lopuksi piilokuva: etsi poika. 

Pitäisiköhän meidän vähän vähentää unikavereiden määrää?

No, oikeasti tämä on lavastettu kuva. Kuopus halusi, että kaadan kassillisen pehmoleluja hänen päälleen. Oli pakko sitten kuvatakin, koska oli niin hupaisan näköinen.

10 kommenttia:

 1. Ihan uuden (tai itselle) uuden asunnon sisustaminen olisi kivaa. Mä edelleen haaveilen siitä kesämökistä, mutta en usko siihen silti ryhtyväni.

  VastaaPoista
 2. Ihana verho ja nuo Gudrun Sjödenin kuosit vaan on niiin ihania... siellä oli ale vähän aikaa sitten, mutta en mie raaskinu siltikään ostaa mitään. Ei ne kumminkaan mulla näyttäis hyvältä.

  Teillä taitaa olla pehmoja ihan kelpo varasto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Must toi oli jotenkin niin herkullinen ja - retro...

   Gurdunin juttuja ei raski ostaa edes alesta. Sitten, jos ottaisi lainaa taloa varten, voisi ehkä satsata tähänkin puoleen. Onkohan tää nyt naisen logiikkaa?

   Poista
 3. Höh, jostainhan se oman Majan hommaaminen on aloitettava, vaikka sitten verhoista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, ehdottomasti. Verhoille sitten vaan verhotangot, sitten seinät joihin ne voi kiinnittää ja siitä se lähtee ;-)

   Poista
 4. Toi on oikein hyvä suunta. Halvasta ihanasta aloitetaan ja siirrytään sitten siitä kalliimpaan ihanaan! Ja sitäpaitsi verhojen osto on ihan selkeä Tilaus siitä talosta. Se tulee. Tänä vuonna, sano mun sanoneen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä totisesti toivon sitä, mutta en kyllä ihan yhtä varma ole asiasta kuin sä ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana