Sivut

perjantai 27. marraskuuta 2015

Tavallista pöljempi asiakas ja pupu kans

Tilaamani kirkasvalolamppu ei ollutkaan kirkasvalolamppu. Tutkailin sitä ja tuoteselostetta hieman tarkemmin ja hoksasin moisen. Reklamoin asiasta Netanttilaan ja palautin paketin. En halua omistaa sadan euron pöytävalaisinta... En tiedä olisiko hinnan tai jonkin pitänyt kilisyttää minussa jotain kelloja, mutta ei kyllä kilisyttänyt. Kun valitsin kaupasta kategorian "kirkasvalolamput" oletin, että ne kaikki ovat todellakin sitä mitä otsikossa luvataan. No, kaikki muut olivat, mutta juuri tämä jonka valitsin, ei ollut. Enpä tullut tuossa kohtaa tarkistaneeksi asiaa tuoteselosteesta tai jostain. Pettymys oli siis aikamoinen, kun pitikin sitten vekotin laittaa takaisin vaikka sitä ihan varta vasten lähikaupungista lähdin hakemaan. Kerroin tämän myös palautteessani ja palauttaessani lampun. Reklamaatiooni ei vielä ole vastattu, mutta kerron teille myöhemmin miten episodi päättyy.
Nyt uuden hankkiminen on harkinnassa. Pitäisi löytää sopivan hintainen ja -mallinen. Tuo olisi ollut sitä kaikkea ja vielä lisäksi osamaksumahdollisuus kaupan päälle. Nyt mietin ostanko visalla itselleni joululahjaksi ja lyhentelen sitten visaa kuten osamaksua olisin lyhentänyt vai olenko kokonaan ilman. Johan se hetken maassa viivähtänyt lumi hiukkasen piristi. 

Niin, ja olisihan tässä voinut ihan hyvin käydä niin, että olisin tyytyväisenä istunut aamuisin lampun kajossa ja sitten valittanut teille, että ei, ei kirkasvalohoito ei tepsi ainakaan minuun.

***

Suttuisissa aamuhämärissä kuvatuissa kuvituskuvissa pupu pahviputkessa. On saatu monet naurut sen jälkeen kun annettiin tuo hälle tutkittavaksi. Välillä vilkkuu pylly ja hännäntöpö sisäänmenoaukosta, väliin taas kuono itse jyrsitystä kolosesta keskeltä tuubia. Höpöpupu!

10 kommenttia:

 1. Hauskat kuvat :) etenkin noine selventävine nuolineen...
  Ja olishan lampulla voinu olla jonkinlainen placebovaikutuskin, ties vaikka kuinka olisit piristynyt! Toivottavasti kauppa edes siirtää pöytälamppunsa pois kirkasvalolamppujen seasta, vai mahtaako sillä olla jonkinlainen huijaus siinä mielessä? "Pannaanpa tämä kallis lamppu noiden vielä kalliimpien erikoislamppujen sekaan, niin ihmiset ostaa niitä paremmin"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä ainakin reklamaatiossa kehotin heitä siirtämään sen eri kategoriaan, koska otsikosta huolimatta en suostu uskomaan, että olisin ainoa joka ei tarkista tuoteselostetta tuollaisessa tilanteessa vaan hämääntyy.

   Kattelin jo tori.fi:stä lamppuja ja sitä kautta saattaisi saada halvallakin. Harmi vaan kun mä oon tällänen hifistelijä ja esteetikko, että ihan mitä tahansa en vaan voi otta keittiön pöydälle esille. Oon sitten vaikka mieluummin ilman ;-)

   Poista
  2. Olen samaa mieltä tuoteselosteen lukemisesta. Jos otsake on "nahkatakit" niin ei sieltä oleta villapuseroa saavansa.

   Tämmöinen tuli vastaan, tuli mieleen että noissakin hommissa olis hyvä olla joku altistunut ihminen "nenänä": http://kiinteistosihteeriavautuu.vuodatus.net/lue/2015/11/huoltomiehen-erilaiset-tyotehtavat

   Poista
  3. Just tuollai otsikon mukaan ;-)

   En tiedä olenko herkistynyt myös vähättelylle ja sarkasmille, mutta mun silmään korvaan johonkin kävi toi kirjoitus. Monesti tietämättömyys aiheuttaa suurinta tuskaa altistuneissa ja monikemikaaliyliherkissä... Nenä ja valistus olis hyvä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mutta kun se rellestää siellä ja järsii ja raapii pahvia? Melko äänekästä ja dynaamista meditointia ;-)

   Poista
  2. Hih!

   Terkut teidän sitikanille. Mun lintulaudalla pistäytyi just kurre.

   Poista
 3. No olihan tuo tosi kurja tapaus, ettei se ollut kirkasvalolamppu. Näytti kyllä kauniilta ja olisin uskonut sen sellainen olevan ihan epäilemättä. Tosin yleensä ne ovat aika isoja eivätkä niin kauniita. Paitsi se sarastuslamppu, jossa on herätyskello myös. Se on kaunis ja kallis. Mutta työtoverini vannoo sen nimeen, kun se sarastus alkaa jo unen aikana ja sitten herää siihen valoisuuteen. Tosin olisihan tuon lampun kanssa voinut käydä sulla myös niin, että olisit kehunut sen tehoa meille lukijoille, vaikkei se oikeasti niitä kriteereitä täytäkään. Ellet olisi nimittäin huomannut ko. asiaa. Onpas tämä nyt sekaista, tämä mun tekstini siis. Olin aamulla hammaslääkärissä ja minulle tehtiin elämäni ensimmäinen juurihoito. Homma siis jatkuu 15.12., mutta nyt on lääkkeet ja väliaikainen paikka. Eikä ollut yhtään kamalaa, vaikka pelkäsin ihan simona. Tuo uusi hammaslääkärini vain on niin tosi ihana ja rauhallinen. En olisi uskonut, että tuollaisia ihmisiä vielä löytyy.
  Ihanat pupukuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on ihana ja rauhallinen hammaslääkäri, se on saanut mun hammaslääkärikammoni totaalisesti katoamaan!

   Tuota on kirkasvalolamppunakin tuota Aarniota mutta se on isompi (ei sovi niin hyvin keittiön pöydälle) ja maksaa kolme ja puoli sataa = no no. Mä jo palautin omani ja katotaan mitä ne tekee taikka vastaa. Saisihan nuo otsikot vastata sisältöä.

   Mukavaa viikonloppua sinne!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana