Sivut

lauantai 28. marraskuuta 2015

Eläimellistä menoa

Mukava päivä eilen. Heräilin kyllä esikoisen kanssa ja vein hänet kylille, koska minullakin oli asia terveyskeskukseen. Tulin kuitenkin takasin kotiin ja otin rauhallisesti, luin blogit ja sitten painuin sänkyyn lueskelemaan. Tiesin jo ennalta kuinka siinä käy. Sitten kun silmät rupesivat luppasemaan, otin kunnon aamupäivätirsat. Myös iltapäivällä onnistuin torkahtamaan.


Aamulla kävi kurre lintulaudalla


Torkkujen jälkeen käväisin ystävän kanssa marketissa kaupunkiasioilla ja päätettiin viettää illalla pikkujouluja. Ne olivatkin sitten ainoat laatuaan, tänä vuonna ei muita ole. Ja ihan hyvä niin. Hik! Tänään lähtee esikoinen vielä äitini luo, joten saan olla vuorokauden verran taas kuin ellun kana.Käy siellä lintujakin


Lopuksi vielä eräälle pupufanille kuva oikeasti meditoivasta nukkuvasta pupusta. Aika rento tapaus - niin, ja onhan se kätevää nukahtaa tuolla tavalla pää heinäpaalissa kiinni. Voi sitten heti herättyään jatkaa ateriointia.
Minäkin olin eilen melkein yhtä rento ja aion olla tänäänkin. Ihana viikonloppu!

2 kommenttia:

 1. No, niin. Tuo kuva todistaa, että pupu on kaikkea muuta kuin pöljä. Harva osaa järjestää elämänsä noin täydellisesti kuin hän. Pupu on kingi ja zen samassa turkissa!

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne kyllä osaa ottaa rennosti, mutta usein siinä käy niin, että kun mä haluisin olla zen niin ne on virkuimmillaan. Tänäkin aamuna kun kerrankin sain ja osasin nukkua sikapitkään, kuului pahvilaatikon jyrsimistä ja rytinää. No, onneks mä en vähästä häiriinny ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana