Sivut

keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Mustaakin mustempaa

Arvatkaapa mitä? Lisäys tuohon eiliseen postaukseen: toimeentulotuen asiakkuuden kääntöpuolihan on se, että saisin saman verran rahaa tekemättä yhtään mitään.
On motivaatio kauhean korkealla. Hirveä hinku mennä työmaalle, voida siellä huonosti ja pahimmassa tapauksessa illalla kotona myös. Mitä järkeä tässä on? Tekisi melkein mieli heittää hanskat naulaan!

8 kommenttia:

 1. Kyllä se elämä välillä näyttää niin kovasti mustalta, mutta usko pois; aurinko tulee taas näkyviin jonain aamuna ja tilanne alkaa helpottaa. Mitäs jos kokeilet jäädä vaikka vuorotteluvapaalle? Tosin siinä se korvaus on tosi huono, mutta ilmeisesti saisit sittenkin toimeentulotukea siihen päälle. Voimia vaan ja halit täältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari!

   Mä mietin eilen kans vuorotteluvapaata mutta sen ehtoja kiristettiin ja virkavapaakaan ei taida tulla kysymykseen. TÄytyy vaan niellä nää jutut ja koittaa jaksaa... äh!

   Poista
 2. Kauhean avuton olo, kun ei osaa tai pysty mitenkään auttamaan...tai edes lohduttamaan.
  Mä sitten vaan halin. Isosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. halit ja empatia auttaa aina! Kiitos Helmi <3

   Poista
 3. Mä niin ymmärrän, vaikka mun työmotivaation onkin syönyt työpaikan ilmapiiri. Tänään mulle lisäksi selkisi, että yksi tuntiopettaja saa oireita uhdessä opetustilassa homeiden takia, joten osa kurssista on sitten tilassa, jossa on todettu sädesientä. Hän ei voi mennä työterveyteen, koska opetustunteja on alle 20h/vko.. että joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo totta... tää on just tätä!

   Ja työmotivaatioon ta isen puutteeseen vaikuttaa helposti niin moni seikka. Sille vaan ei voi mitään.

   Mulla oli tänään taas aika mielenkiintoinen päivä, kerron jahka jaksan.

   Poista
 4. No sittenhän voisit jättää työn ihan harrastukseksi. Mie nyt uskon ja toivon, että ihan kohta tapahtuu jotain, mikä selkeyttää ja parantaa sun asiat! Onhan sulla se lotto vetämässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla! Just puhuttiin hierojan kanssa, että viideks viikoks pitää aina pistää kerralla kun kymmeneksi ei pysty. 20€ on liikaa kerralla laitettavaksi ;-)

   Mä oon kyllä aika kypsä tähän tilanteeseen just nyt!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana