Sivut

lauantai 19. syyskuuta 2015

Kymmenen kuvaa kesään

Syksy saapuu, sille ei voi mitään. Olipa mukava napata Natalta haaste, jossa muistutetaan, että juhannukseen ei ole kuin yhdeksän kuukautta. Se tarkoittaa myös sitä, että Kreikan matkaamme on saman verran aikaa. Niinpä nappaan olohuoneemme ikkunasta joka kuun 18 päivä kuvan ja katsotaan miten maisema vaihtuu. Nyt jo kovasti näkyy koivussa keltaista, mutta aronia ei vielä juurikaan ole punerruttanut lehtiään. Marjoja kyllä on. Tosin tuo sumu ja kosteus ja harmaus veivät osan näkyvyydestä. Syysmyrsky tuli sitten kuvan ottamisen jälkeen ja sitä varten purin jo terassin katoksen ja nostin pöydän ja tuolit suojaan. Hyvä niin, olihan se ihan pätevä myräkkä.
Alkuperäinen haaste on kotoisin täältä.Kun keli oli mikä oli, ei juuri ulos mieli tehnyt. Sen verran kuitenkin, että kävin autolla kylillä ja söimme ulkona uudessa kiinalaisessa ravintolassamme. Ystävä tuli mukaan ja esikoisenkin nappasin koulun loputtua murkinalle. Sai sitten tietysti kyydin myös kotiin, niin ei tarvinut sateessa ja tuulessa taivaltaa. Loppupäivä menikin sitten kotosalla möllötellessä. Mikäli sää sallii ja ystävä tokenee, lähdemme tänään sitten puolestaan kaupunkiin. Esikoinen menee mummille, joten vapaata on luvassa ihan kunnolla. 

6 kommenttia:

 1. Hauska haaste! Miten muistat ottaa joka kahdeksastoista päivä?
  Mua vähän huvitti tuolla alkuperäisessä postauksessa se, että "kesän odotusaika tuntui lyhyemmältä, kun oli jotain kivaa tekemistä"... yhden kuvan ottaminen ja postaaminen kerran kuussa ei kyllä oo kovin toimeliasta "tekemistä", että sillä aika lyhenis... mutta onpahan lähempänä jotain, mitä odottaa, kun oottelee seuraavaa kuvanottopäivää :)

  Voisin miettiä tuota asiaa itsekin. Talvella vaan taitaa olla aika yksitoikkoiset näkymät monta kuukautta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä laitoin muistutuksen puhelimeen - en mä muuten muistaiskaan. Saattaa se meilläkin aika yksitoikkoiseksi muuttua tässä jossain vaiheessa, mutta kuvaan silti. Tosin valo on varmaan jossain vaiheessa talvea ongelma, kun on pimeää kun lähtee töihin ja pimeää kun tulee sieltä pois. Ehkä mä kuvaan sitten pelkkää mustaa ;-)

   Poista
  2. Ikkunan takaa on vähän vaikee ottaa salamallakaan... mutta jos aukaisis ikkunan siksi aikaa? Mustuuskin kertois kyllä vuodenajasta omaa tarinaansa.

   Poista
  3. Näitä mäkin pohdin, mutta saatanhan mä vaikka mennä ihan ulos ottamaan sen kuvan jos oikein hankalaks menee. Tai sitten niitä mustia tunnelmakuvia!

   Poista
 2. Kyllä se kesä sieltä pikkuhiljaa taas tulee =) Mä unohtaisin varmasti ottaa kuukausittaiset kuvat, vaikka olisi hälytyskin. Mutta kiva katsella miten sun maisemat muuttuu!

  Ihanaa viikonloppua sinulle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne kans, ihanaa viikonloppua, ja kiva jos seuraat maiseman muuttumista!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana