Sivut

perjantai 29. toukokuuta 2015

Käpy jäässä

Minun piti kirjoittaa iloinen kirjoitus eilisen kaupunkireissustani, mutta toisin kävi.

Kävi itse asiassa niin, etten kirjoita yhtään mitään. Elatustuen laskenta kesti ja kesti. Ja sitten kun se saatiin valmiiksi, halusi eräs miespuolinen, että se tarkastuslasketaan vielä uudelleen. Toisella paikkakunnalla. Saa nähdä kauanko siinä menee. Siispä pidemmittä puheitta totean, että turhauttaa ja vituttaa kuin pientä oravaa.


Oravaa ei näissä taideteoksissa näy,
mutta muita eläimiä kyllä.

Huomenna paremmalla tuulella, toivottavasti.

6 kommenttia:

 1. Perkele, sanon tähän asiaan jo toistamiseen.
  Alkaa todellakin tuntua jo kiusanteolta.
  Taas auttaisin jos osaisin ja pystyisin. *halaa*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siltä se mustakin tuntui. Alun alkaen ehdotin, että voimme laskettaa tuen ihan kummassa päässä herra vaan haluaa. Hänelle oli ihan sama. Nyt vissiin ei enää ole, kun laskelma näytti sitä, että hän on maksanut aivan oikeaa summaa eikä elatustuki tule siitä pienenemään, päin vastoin, kun mun tuloni tippuvat.

   Kiukuttaa!

   Ja kiitos halista.

   Poista
 2. Siellä on lehmä, jolla on nelisorminen kumihanska utareena! :) En tiedä, olisko tässä tilanteessa saanu hymyillä, mutta lipsahti...

  Voisko se sun kunnan laskija ottaa yhteyttä sinne toiseen kuntaan? Kun eihän niillä ole kai tarvittavia tietojakaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä huomasit!

   Ajastin jo huomisellelähikuvan lehmästä ja omistin sen sulle, mutta olis pitänyt arvata. että hoksaat heti. Ja saa nauraa ja hymyillä (kirjoitin vahingossa ensin "nautaa ja hymyillä ;-)

   Me juteltiin eilen oman kunnan ihmisen kanssa ja hän sanoi, ettei mun ainakaan tarvi sinne olla yhteydessä. Laskelma, jonka se teki, on sielä pohjana, ja samaa ohjelmaa ne käyttää, joten en ymmärrä, miten sieltä voisi tulla eri tulos samoilla tiedoilla. Mutta kyllä mä saatan alku viikosta sinne pirauttaa jollei mitään kuulu ja valottaa vähän tilannetta.

   Poista
 3. Mäkin halistan sua vielä uudelleen. Mä en kyllä nyt voi tykätä tosta asiasta, mutta elikot on riemukkaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo oli naapurikunnan kesätapahtumassa koristuksena pari vuotta sitten. Lapset tehneet - upeita. Ja piristivät mua tänään. Kiitos!!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana