Sivut

lauantai 16. toukokuuta 2015

Hentoa viherrystä

Vaikka toukokuu on tuntunut varsin viileältä, niin pihalla vihertää entistä enemmän. Sade on tehnyt hyvää ja koivukin kohta peittää näkymän kävelytielle, puhumattakaan aroniasta. Kelpaa sitten istuskella terassilla. Paviljonkia enkä isompaa pöytäryhmää ole vielä laittanut paikoilleen (tai siis esikoinenhan ne meillä oikeasti laittaa). Joutaa sen myöhemminkin jahka vähän lämpenee. Pihassa tulee kyllä patseerattua joka päivä ja tarkastettua kukkien ja muiden kasvien tilan. Myös pupujen iloksi noukin niitä voikukankehtiä. Nyt viikonloppuna on varsinkin aikaa "katsella tiluksia". Olisi ollut aikaa myllätäkin vaikka kasvilavoja, mutta mullat jäivät lähikaupunkiin. Mainostettiin 4 säkkiä Biolanin luomumultaa kympillä, mutta tarjolla olikin tavallista. Illalla rustasin ystävällismielisen asiakaspalautteen aiheesta. Oli muuten ilo ajella (katsastuksesta kotiin - läpi meni) ja ihailla hentoa viherrystä. On tämä ihana aika vuodesta.


Kyllä ne vaan kasvaa. 14.5. tilanne, ja täällä viikko sitten.


Esikoinen lähtee tänään mummille ja kuopus on edelleen isällään. Mitähän sitä keksis nyt kun ei tarvitse sormiaan multaan sotkea? Esikoinen pääsee pian leipomishommiin!Oikein leppoisaa lauantaita itse kullekin!

6 kommenttia:

 1. Hyvä auto sulla :)
  Ja joo, vaikka onkin kylmää, niin kevät etenee kuin juna. Täällä on käkikin kukuskellut, mutta mie kuulin sen vasta tänään. Yöllä on ollu pakkasta ihan parikin astetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylmiä öitä luvattiin tosiaan - hrrr. Mutta jospa päivisin jo vähän lämpenisi.

   Auto on pieni ja hyvä ;-)

   Poista
 2. Eilen tein ekan raparperipiirakan! Raaskin käyttää neljä ohutta vartta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ootan hetken että noi kasvaa ja teetän esikoisella sitten. Jos maltan!

   Poista
 3. Hieno homma että kiesit läpäisivät katsastuksen.
  Kevät on todella kylmä ja taitaa mennä tämäkin yö pakkasen puolelle viime yön tapaan jolloin sitä oli -1.2 astetta. *Brrhh!*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut aikas viileetä, mutta eiköhän se tästä lämpene. Ja auton läpimenosta olen enemmän kuin tyytyväinen. On kuitenkin välttämättömyys näilläkin aroilla ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana