Sivut

lauantai 11. huhtikuuta 2015

Epäonnistunut eskimotervehdys

Olipas taas kummallinen työviikko. Kävin torstaina tekemässä iltavuoron. Tiistai ja keskiviikko menivät kotosalla kuopuksen köhiessä ja perjantaina oli viikkovapaani aika. Lupasin napata kuopuksen isältään lähikaupungista jos ei olisi vielä koulukunnossa, kuten ei sitten ollutkaan. No, ensi viikolla sitten petrataan, saatan jopa tehdä ihan kokonaisen viisipäiväisen viikon, jos oikein hurjaksi heittäydyn. Torstaina ja perjantaina on nimittäin ensiapukurssi jonka käymistä olen vältellyt aivan liian pitkään. Mikäli olen alkuviikon jälkeen yhtään huonossa hapessa, saatan pitää viikkovapaani keskiviikkona, koska kurssi pidetään paikassa jossa saan oireita. Täytyy koittaa varmistella, että saisin sen kuitenkin kunnialla suoritettua.

Perjantaina hoitelin kauppa-asiat sekä kaupungissa että täällä maalla ja parkkeerasimme taas leppoisan perheviikonlopun viettoon. Tavoitteena on jälleen, ettei tarvitsisi välttämättä liikahtaa mihinkään. Paitsi tietysti pihalle - tälle päivälle on luvattu mahtavaa keliä ja aion päästä puutarhahommiin. Jos ei muuten, niin lunta luomaan nyt ainakin. Suunnitelmissa on myös kokeilla lehtikaalin kasvattamista, koska kuulemma ei ole kovin vaatelias ja sitten sitä voisi pakastaa. Tuntuu tyhmältä roudata 30 kilometrin päästä kyseistä kasvia, kun meiltä ei sitä kaupoista saa. Ei niin, että asia olisi ihan just vielä ajankohtainen, mutta tilasin kirjan isommasta kirjastosta ja aion lueskella ohjeita. Ja enkä myllätä vähän kasvatuslavaani. Jospa onneton viherpeukalokin selviytyisi tästä hommasta?Sain ystävältä kukan,
se pääsi pihalle
***

Kuopus se sitten on ihana. Olemme nyhjänneet puolikuntoisen pojan kanssa oikein antaumuksella sohvannurkassa ja yhtenä päivänä nappasin siltä nenän hieromalla omaani hänen nenäänsä. "Hei, anna se heti takaisin!" oli välitön reaktio. Kysäisin, että tuntuuko se nyt niin kovin erilaiselta, samanlaiset pienet nykeröt kun kumpaisellakin on. "Tuntuu, tää tuntuu kireemmältä kun mulla on nuorempi iho kun sulla."

Ok.

2 kommenttia:

 1. Kaunis krookus! Mie oon yhden ulkoistautumisyrityksen jälkeen mököttäny sisällä, väsyttää ihan kamalasti jostain syystä. Toivottavasti sie onnistut paremmin.

  Ja luulis, että vanha iho olis löysempää kuin nuori?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä vähän mietin samaa tuon ihon suhteen!

   Mutta ulkohommissa taisi meille käydä samalla tavalla: väsytin itseni siivoamalla sisällä niin ettei ulos juurikaan jäänyt eneää energiaa. Lapioin loput lumet ja jäät terassilta ja harjasin sen, mutta siihen se jäi. Iski karsee nälkä ja selkääkin vähän kipottaa. Pitää pyörähdellä selättimellä - ja sitä en kyllä kehtaa tehdä pihalla ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana