Sivut

perjantai 27. maaliskuuta 2015

Leffanamut

Pitkä mutta antoisa päivä takana. Tosin ei haittaa yhtään, koska tänään on minulla jo viikonloppu. Saan aamupäivän levätä ja kerätä voimia, kuopus tulee sitten yhden maissa koulusta. Olemme nyt pari kertaa harjoitelleet ensi vuotta varten koko koulumatkan kulkemista ihan yksin, koska iltapäiväkerho ja sitä myöten koululta haku loppuu. Hyvin on mennyt ja kuopuksella on selvästi nyt sellainen herkkyys- ja itsenäistymiskausi meneillään, että on hyväkin päästä vähän irti äidistä ja olemaan omatoiminen. Eilenkin se kävi leffassa yksin. 

Tosin se nyt ei ollut ehkä ihan sitä, miltä kuulostaa. Meillä nimittäin käy silloin tällöin kiertävä elokuvateatteri näyttämässä kirjaston kanssa samassa talossa olevassa isossa salissa filmejä, ensin lapsille alkuillasta ja myöhemmin aikuisille. Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan kaupunkiin niitä vasten. Kun kuopuksen isä on työmatkalla, poika oli poikkeuksellisesti minulla mukana iltavuorossa. Tuli iltapäiväkerhosta kirjastolle, ruokin hänet ja lähetin alakertaan kaverin kanssa elokuviin. Näppärää!


Tämän minä aina luen väärin,
ihan aina


Viikonlopun olemme vissiin rauhassa kotosalla koko poppoo.

Mukavaa viikonvaihdetta teillekin! 

***

"Äiti miten se menikään se Täti Monika?"
Omasta mielestäni vedin melko vauhdikkaan esityksen versiona näin-heiluu-peppu, mutta kuopus totesi: "Voi kun mullakin ois kuulokkeet".
Ei sentään silmälappuja...

6 kommenttia:

 1. Kiertävä leffateatteri kuulostaa hyvältä idealta! Niitäkin - siis pysyväisluonteisina - on lopetettu monelta paikkakunnalta kun ei ole kannattanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Näin pienellä paikkakunnalla kun meillä, ei koskaan kai ole ollutkaan leffateatteria, mutta triplasti isommallakin naapurikylällä teatteri kituu vissiin ihan viimeisillään. Toi on hyvä konsepti nyt, kun digitekniikka helpottaa uusien leffojen saantia myös - siis ohjelmistoon.

   Poista
 2. Kiva, kun tulit lukijaksi uuteenkin kotiin!

  VastaaPoista
 3. Kiva, että teillä käy kiertävä leffa :) Mikä leffa näytettiin?

  Kuulokkeet olis joskus kivat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusin Risto R.

   Tänään se jo kaipas silmälappujakin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana