Sivut

perjantai 6. helmikuuta 2015

Tänään kello kaksi

Suurin osa listojen asioista ruksattu, joten stressikin vähenee. Hyvä niin, sillä ilman sitäkin tästä päivästä tulee rankka. Jos haluatte ajatella minua h-hetkellä, se on kahdelta. Huh!


***Todettakoon, että vatsalaukku ja toleranssi ovat pienentyneet merkittävästi tämän raakaruokailun ja vuoden vaihteen kuurin jäljiltä. Kävin eilen asioiden hoitamisen jälkeen paikallisella huoltoasemalla syömässä salaattipöydän pitkästä aikaa, ja överiksihän se meni. Tarjolla oli montaa sorttia ja aika raskaitakin, kuten savulohi ja perunasalaatti. Ahdoin vielä karjalanpiirakankin varmemman vakuudeksi, kun ensin näytti siltä, että en oikein saa rahoilleni vastinetta salaattipöydän antimista. Ja pöh. Ei sovi ylensyöminen minulle. Haukottelin koko illan töissä ja ennen tiskiin tuloa omalla koneella hankintoja tehdessä oli todella tiukkaa saada pidettyä silmät auki. Pitääpä muistaa se olotila ja vältellä mahdollisuuksien mukaan. Raakaruoka sopii minulle tästäkin syystä varsin hyvin. Ei tule pysyvää ähkyä.

Tosin tänään on tarjolla kalakeittoa ja porkkanasämpylöitä sekä jälkiruoaksi esikoisen sitruunamarenkipiirakkaa, joten koettelemuksia on edessä. Illaksi olen varannut veljelleni ja minulle ainekset brieen taikinakuoressa, niin herkullista se viimeksi oli!

Ja viiniäkin on luvassa, illemmalla. Ensi viikolla sitten taas palataan ruotuun.

14 kommenttia:

 1. Ajatukset mukana!! Voimaa ja jaksamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi!

   Mukavaa viikonloppua sulle!

   Poista
 2. Laitoin muistutuksen puhelimeen kahdeksi, etten unohda. Ja ihan melkeen just tuollasen ruokakuvan näin äsken jossain mainoslehdessä!

  Heräillessäni mietin kans, että kunpa olis voimia johonkin elämänmuutokseen. Pieniä asioita nyt oon tehnykin, mutta kaiken sellasen isomman jaksaa vain, kun masennus on helpommassa vaiheessa. Nyt vaan tekee mieli kaikkea hyvää ja sitten tulee morkkis jos syö hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sanna!

   Mä oon niin trendikäs tän syömiseni kanssa (not) ;-) Se on totta, että pitää olla täysissä ruumiin ja sielun voimissa jaksaakseen isoja muutoksia. Mulla tää jotenkin kävi ihan itsestään ja helposti - ehkä siksikin, kun olin jo valmiiksi kasvissyöjä ja khelleesä oli kuitenkin mennyt aika salaattipainotteisesti.

   Ja yksi asia, mistä pitäisi päästä on se huono omatunto. Herkkujakin pitää voida syödä toisinaan ja ihan luvan kanssa!!!

   Poista
  2. Tytär teki eilen banoffeen... lihon pelkästä katsomisestakin! Saatan laittaa kuvan blogiin, jahka kameran akku latautuu. Se on varsinainen tårta på tårta :)

   Poista
  3. Apua, mun ei parane tulla kattomaan ;-) Banoffee on mun suuri heikkous. Laskettiin joskun esikoisen kanssa ihan piruuttaan kalorit (ei olis pitänyt) ja ei ihme, että pelkkä katsominenkin lihottaa!

   Poista
  4. Älä sit tuu :) vaikka tuskinpa tuo bloggeri taas laittaakaan mun hölötystä eteenpäin...

   Poista
  5. Se on kylllä totisesti temppuillut sun kohdalla mutta mä käyn kattoon välillä ihan muuten vaan kun sen tiedän.

   (Mä kävin kurkkaamassa.... slurps!)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana