Sivut

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Perusteellista rentoutusta

Olipas toimeton ja rento päivä eilen. Juuri sellainen, mitä vailla olin. Edellisiltana istuimme ystävän kanssa skumppalasien äärellä ja vaihdoimme kuulumiset. Vatsatautiseen perheeseen ei oikein päiväkahvivieraita kutsuttu, joten paljon oli päivittämättä. Aamulla heräsin pupujen rellestykseen mutta sinnikkäästi jatkoin pötköttelyä melkein yhdeksään saakka. Sen verran kuoharin nauttiminen jäsenissä tuntui, että tunnin blogien ja lehtien selaamisen jälkeen sohva kutsui. Otin sellaiset pienet kolmen tunnin aamupäivä/päiväunet. Kylläpä tekikin hyvää. Muutoinkin päivä sujui mukavissa merkeissä. Ulkona oli niin liukasta että lenkistä ei tullut mitään. Pyörähtelin sen sijaan vähän selättimellä ja rentouduin oikein kunnolla saunassa. Illan pyhitin lukemiselle. 

Kirjojen suhteen vaivaa nyt todella se suutarin syndrooma: en ehtinyt hamstrata lomalukemista. Minun on kirjoitettava Luonto ry:mme kevätkirje tänään ja taidan mennä työmaalle sen tekemään. Saan samalla tulostettuakin ja viikolla lähtemään. Voin sillä reissulla sitten kaivella vähän hyllyistä viihdettä viikoksi.


Tämä on kyllä jo sulanut


Esikoinen pyörähtää huomenna kotosalla ja jatkaa tiistaina sitten Kokkolaan. Sain myös akuuttiajan hermoratahierojaystävälleni maanantaiksi, joten rentoilu jatkuu sitten ihan luvan kanssa. Seuraavallekin viikolle on aika varattuna - jospa saisin vähän jumeja auki.


***

Loman jälkeen onkin sitten aika perehtyä perunkirjoitukseen.

Mutta sitä ennen keskityn vaikka liito-oraviin, jotka saivat minut tyrskähtämään ja mielikuvitukseni lentoon: "Kuopiossa oravat ovat säännöllisesti mukana kaavoituksessa". Eikö niillä ole vähän tylsää teknisen lautakunnan kokouksissa? Näen yhden ihan selvästi nuokkumassa tuolin selkämyksellä ja toinen on parkkeerannut tarjoilujen viereen hieman syyllisen näköisenä.

14 kommenttia:

 1. Kyllä mie luulen, että niillä ei ole asiaa kokouksiin, voisivat saada niin paljon kielteistä palautetta :) rakentajat lienevät aika kyrsiintyneitä liito-oravaan ja sen papanoihin. Joskus kuullut väitteitä, että luonnonsuojelijat kaatelee niitä papanoita paikkoihin, joita ne tahtoo suojella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä maalla kuulee tuota papana-argumentointia ihan livenäkin.

   Musta ne kokoukset olis taatusti mielenkiintoisempia jos sinne päästettäis oravat mukaan ;-)

   Poista
  2. Ja onhan se niin söpö, että sulattas kyllä sydämiä :)

   Piti kehumani tuota sun jäätulppaanijuttuakin, se on kaunis! Ikävää, että tässä ilmastossa ovat niin lyhytikäisiä...

   Poista
  3. Noista tuli oikein onnistuneita ja jonkun aikaa kestivätkin. Mutta nyt on liian lauhaa niille - mulle tosin just sopivaa!

   Poista
 2. Kuulostipa tosi mukavalta tuo eilinen päiväsi. Minun oli pakko liukastella Ekan kanssa ulkona, mutta ei se kivaa ollut. Mieluummin olisi ollut sisällä.
  Ja nuo oravat olivat mainio piristys!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin on nyt niin liukasta, että tosiaan mieluummin pysyttelee vaaka-asennossa kotosalla jos ei ihan pakko ole liikkua, kuten sun on.

   Poista
 3. Ihanan lungi päivä <3
  Mäkin tahdon mukaan oravakokoukseen!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitais kaikki porukalla syödä vähän pähkinoitä!!!

   Poista
 4. Lomas kuulostaa just sellaiselta kuin sen pitää ollakin (ilman sitä kevätkirjettä koska sen väsääminen laskettakoon työksi).
  Hitto että mä nauroin tuolle liito-oravakuvitelmalle ;D
  Sun pään sisään ois hieno päästä koska sulla on "se tietty ote" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pään sisältä löytyy kuule vaikka mitä ;-)

   Se kevätkirje oli ohan iisibiisi juttu, ei mennyt kauaakaan. Joten rentoutuminen jatkuu!

   Poista
  2. Yhdyn Outoon Paimeneen, ja oli hilpeä kuvitella oravat kokouksessa :-))
   -a

   Poista
  3. Mitäs ottavat oravat mukaan kaavoitukseen ;-)

   Poista
 5. Mun täytyy kyllä kysyä tuota kokous-asiaa tuttavalta (jos hän vielä on k.o. lautakunnassa) - tulipa hyvät naurut taas, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tuo uutinen oli niin herkullisesti kirjoitettu. Ja mä oon tällanen osa-aikainen kielipoliisi ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana