Sivut

torstai 4. joulukuuta 2014

Pitkä, pidempi, pisin

Tiistaisen esityksen jälkeen kuopus toivoi, että olisi luvassa jotain erikoista. Vaikka valvoa vähän pidempään tai sitten mahdollisesti pientä herkkua. Päätin, että yhdistetään nämä kaksi toivetta, ja leivottiin kotiin tultuamme sekä pipareita että torttuja. Niitä kelpasi sitten tuoreeltaan iltapalan jälkiruoaksi maistella. Mutta nyt ei muuten mene niin kuin Strömsössä (kuten ei ihan mennyt kaikkien torttujenkaan kanssa, saattaa joku tarkkasilmäinen kuvasta huomata). Eilen kuopus tuli koulusta suoraan hakemaan minua töistä ja valitti, että on kipeä olo. Opettajakin oli pannut merkille, että muutoin niin pirteä ja reipas poika oli ollut ihmeen vaisu aamun esityksessä. Me kävimme sen katsomassa kollegoiden kanssa ja ihan samalla tavalla muuten piti silmäkulmaa pyyhkiä toisellakin kertaa. Esikoinen sai kollegalta jouluvalot ja tälläsi ne purkkiin.Lepäsimme iltapäivän kotona ja koska kuopus ei toennut esityskuntoon, lähti hän sitten isänsä kanssa katsomoon. Viime viikon läpimeno jäi pojalta myös flunssan vuoksi näkemättä, joten onhan tuo ihan mukavaa, että tietää millaisessa kokonaisuudessa on ollut mukana. Isänsä oli tulossa työmatkalta ja tästä ohi joka tapauksessa katsomaan näytelmää. Nappasi pojan sitten mukaansa viikonlopun-viettoonkin vähän etuajassa. Huisia, minun vapaani alkoi siis jo. 

Tosin tänään on taas mielenkiintoinen päivä. Ne muistamiset, joita jännäsin eilen ja toissapäivänä, tulivat kuin tulivatkin pikana perille. Minä pääsen siis aamulla päiväkodin vihkiäisiin niitä viemään. Sitten matka jatkuu kuopuksen koululle sekä syömään että kakkukahveille - ja vielä lasten nähden uudestaan ojentamaan vapaa-aikapuolen lahjat vuosia täyttävälle koululle. Sitten menenkin suoraan iltavuoroon, joten sellainen mukava 11 tunnin työpäivä on tiedossa. Perjantainen virkistyspäivä tulee tarpeeseen, kuten olen todennutkin. Ensi viikko saisi kernaasti olla ihan normaali.

8 kommenttia:

 1. Tekin tykkäätte kuutamolla paistetuista? :-D Harmitus, että flu iski, mutta pääsihän sentään katsomoon! Ja sulle tsemppiä, jaksaa jaksaa ja ihan just on taas vapaata!
  Onko noi pallot HappyLightseja? Ovat vaan niin tutun näköisiä duunipaikalta ja sainpa lahjoituksena kotiinkin, vielä odottavat muovikassissa inspiraatiota....
  Hyvää Päivää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. kuutamolla paistettu on paras!!!

   MÄ jaksan iltaan asti ja sitten ollaan kun ellunkanat. Paitsi mä aloitan jo: sain kollegalta ihanan Fingerporipiristyksen jossa kirjaa ostavalta R-Riitalta kysytään kaupan tiskillä et: Pannaanko joululahjaksi? Riitta kysyy takasin et "Ai me vai?!?"

   Noi on jotkut rrranskalaiset (trendi)jouluvalot jotka jo meni rikki, mutta pallot jäi!

   Poista
  2. Niin on.Mä niiiiin haluaisin käyttää tota jossain ihan oikeassa tilanteessa!

   Poista
 2. Unohtuiko voitelu? :)
  Hienot jouluvalot! Tuollaiset voisin mieluusti ottaa lasikuuseni sisuksiin, vaikka ovat ne nykyisetkin ihan kivat.
  Mulla on vuoden uroteko elikkäs piparinleipominen (SE tapahtuma, josta Siippa ottaa aina kuvia ja esittelee niitä tuttavilleen hämmentyneenä mutta ylpeänä kun akka on tehnyt jotain köksähommia) vielä edessä. Ehkä teen sen ensi viikolla kun tämän viikon uroteko eli ämpärillinen siskonmakkarakeittoa on jo tehty. ;)

  Ai niin, ensi vuodelle sitten on luvassa niitä palomiehiä... ;-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, palomiehiä, ihanaa! On taas jotain mitä odottaa, kiitti jo etukäteen - S - !!!

   Sun miehelläsi on ...hmmm... kuinka sen nyt sanoisi, omalaatuinen huumorintaju ;-) Mutta musta makkarakeittosaavi ja piparit kuulostaa melkoiselta urotyöltä samalle viikolle, joten harkitse tarkkaan!

   Kuopuksella työn alla olevassa tortussa on sakarat käännetty niin sanotusti persoonallisesti!

   Poista
 3. Noissa ninjantähdissä ei ole mitään vikaa koska ne ovat vaaleita! Näkisitpä ne mun tekeleeni, mustia kuin stanat ja hillokin on kuin joku helvetin hikihelmi mutta mä syön ne joka kerta kun ei mun luonto anna periksi näyttää eukolle että pimpaimeksi meni.

  Paranemista sinne päin ja ihan uteliaisuuttani oisin kysynyt että mitä intiaaniheimoon kuuluu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt mulla ei oo kaikki inkkarit kanootissa - mihin heimoon?

   Ninjatähdet kelpasi oikein hyvin vaikka meinasi sakarat mennä vähän miten sattuu. Makuuhan se ei tietenkään vaikuta, toisin kuin jonkinasteinen mustuus ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana