Sivut

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Travoltan seikkailut

Kuopuksen Liskojen yöstä tuli kaikkiaan neliosainen saaga. Minäkin pääsin kärryille kun tarpeeksi monta kertaa selitettiin. Discossa hulluna tanssinut kaveri siis kaatui, satutti kylkiluunsa ja pyörtyi kivusta. Sen jälkeen alkoi tapahtua - hän putosi metallijalkansa kanssa (hmm, satutti siis vissiin kaatuessaan myös sen) putkeen joka johti erinäisiin seikkailuihin. Kaikki, mitä ensimmäisen sarjakuvan lopussa tapahtui, paljastuikin sitten toisessa osassa uneksi tai houreeksi. Tanssija huokaisi helpotuksesta herätessään, mutta liian aikaisin: astui sitten oikeasti lattiassa olevan pettävän laatan päälle ja tipahti onkaloon. Keskimmäisessä rivissä näkyy, että tässä onkalossa oli keppejä ja ulokkeita seinillä ja ne riistivät yksi kerrallaan vaatteet miehen päältä (vasemmalla). Kädet perintökalleuksien suojana (keskimmäisenä) hän tipahtaa lopulta saunaan (oikealla). Siellä ei näemmä enää tarvitsekaan sitten peitellä mitään...
Kolmannessa osassa hypätään takaisin onkaloon ja kohti tanssipaikkaa. Siellä aiheutuu kaaos ilkialastomasta Travoltasta. Nainen pyörtyy mutta mies ihailee toisen rohkeutta ja pyytää nimmaria ("kun miehethän tykkää alastomista"). Tanssija kaivaa "suustaan niljaantuneen paperinpalan ja pepustaan kynän" ja antaa nimikirjoituksen. Tarina päättyy tähän. Mutta eipä hätää. Seuraava on jo tekeillä. "Sen nimi on Istu ja pala. Kirjaimellisesti!" kertoi taiteilija.


***

Kahvi. Ilman kahvia ei pääse liikkeelle. Kaksi kuppia maitokahvia aamulla on minimi. Päivällä ei ole niin väliksi, mutta aamukahvit on saatava.

10 kommenttia:

 1. Mulla on sama tilanne, että "aamukäynnistyminen" vaatii aamukahvia. ;)

  VastaaPoista
 2. Uusi sarjakuvapiirtäjä on selkeästi kasvamassa teidän perheessänne. Ideoita näyttää riittävän.
  Minä en juo kahvia kuin konjakin kanssa ja ymmärrettävästi se ainakaan töissä ole kovin suotavaa. Tosin konjakin voi juoda myös teen kanssa. Teetä juon aamulla kupillisen maidolla ja töissä kaksi kertaa kahvitauoilla. Tällöin ilman maitoa ja jotain maustettua teetä. Hauska etsiä kaupoista aina uusia kokeiltavia makuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sarjakuvapiirtäjä saisi opetella myös laittamaan taideteoksensa johonkin muualle kuin lattialle ;-)

   Hmm, teessä on paljon enemmän variaatioita kun kahvissa. Mä olin ennen (n20v sitten) vannoutunut teenjuoja mutta sitten menin kahvipaahtimon yhteydessä olevaan kahvilaan töihin ja oli pakko opetella juomaan kahvia. Sille tielle sitten jäin!

   Poista
 3. Ei ole sarjakuvapiirtäminen helppoa, että onnea vaan uralle :) Ku ite aattelee, että joka kuvaan pitäs se sama tyyppi piirtää saman näköisenä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo helppoa, ei. Tosin meidän taiteilija ei ole vielä niin itsekriittinen, että vähän sinnepäin samannäköisetkin kelpaa ;-)

   Poista
 4. Voi, mikä varsinainen saaga! Mainio tyyppi :)

  Mä juon yleensä aamukahvin vasta työpaikalla, olipa se sitten aikaisemmin tai myöhemmin(=iltavuoro). Kaikkeen tottuu, sano irlantilainen hirttoköysi kaulassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä jatkan siellä litkimistä, kotona en ehdi koskaan (ennen aamuvuoroa) lurppia kuin yhden kupposen. Kaikkeen tottuu - kai!

   Poista
 5. Kuopukselle kiitokset enemmän kuin hauskasta sarjakuvasta joiden tekeminen näyttää olevansen verran hyvin hallussa että siitä voi vaikka kehkeytyä leivän pöytään tuova ura.
  Sauna - osio osoitti sen että jätkähän on varsin häpeilemätön joten tulevaisuuden julkimot tulevat todennäköisesti saamaan melkoista höykytystä mikäli ura jatkuu ja tästä tulikin mieleeni että mitäs jos pyytäisi Kuopusta tekemään oikein kunnon sarjakuvan "Äidin ristiretkistä". Siitä voisi tykätä useampikin blogisi lukija, edellyttäen että et tekisi KIm Il Jongeja vaan julkaisisit sensuroimatonta materiaalia ;D

  Aamukahvi menee neljästä viiteen mukillista - vanha kone kun vaatii hieman enemmän voitelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä sensuroin rankalla kädellä noita sarjakuvia, ei ne olis mahtunu tänne millään -tunnustan. Hmm, se Istu ja Pala on hauska, mitenkähän upea tulisi äidin seikkailuista? Pannaan harkintaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana