Sivut

perjantai 25. lokakuuta 2013

Perin eläimellistä

Töissä on edelleen aika hektistä. Toinen kollega on lomalla ja toinen pyörittää puljua melkeinpä itsekseen, koska minä teen lyhyttä päivää ja olen jonkin verran kuormittunut vast ikään tehdyn järjestelmänvaihdon jälkeisistä ihmeellisyyksistä. Lisäksi toimialamme johtoryhmän talousseminaari oli tällä viikolla, talousarvioesitys kun palautettiin sukkana karsintakierrokselle. Tiukkoja aikoja eletään. Eilen minulla oli iltavuoro, mutta senkin tein lyhennettynä, koska kuopus menee isälleen poikkeuksellisesti vasta tänään. Äitini kävi eilen auttamassa poikien kanssa että ylipäätään saatoin tehdä iltavuoron. Heti tällä viikolla oli siis ensimmäinen muutos tapaamisrytmissä. Kuopuksen isä vakuutti, että näitä ei pitäisi tulla juuri lainkaan, mutta jostain syystä minä en usko sitä. Huokaus.


Projekti maton tuhoaminen jatkuu


Ei siis ihme, että näin merkillisen unen viikolla. Joudun kohtaamaan taas eroomme liittyvät asiat ja epämukavat fiilikset, joita tämä tilanne minussa herättää. Unessa kuopuksen isä sanoi minulle ymmärtäneensä, että ero oli hänen elämänsä suurin virhe. Minä totesin lakoonisesti että "tiedän". Kysyi sitten, että onko syynä siihen, etten ota häntä takaisin, lemmikkisikansa ts minipossu (jota siis allergisella aktiivisella vähän kotona aikaa viettävällä ihmisellä ei todellakaan ole!)? Minä jatkoin samalla hyväksi havaitulla linjallani: "Ei, vaan syynä on se, että sinä itse olet sika". Ei se ihminen sika ole, millään muotoa, ajattelematon ja itsekäs vain. Mutta tuo kertonee jotain sisäisestä elämästäni. Onneksi suloinen arki poikien kanssa sen kun jatkuu. Ja mikä parasta, saimme auton taas käyttöömme. Vien sen uudelleen huoltoon ensi viikolla, mutta voin kuulemma ajella siihen asti rauhassa. Tänään taidan ajaa viikonlopun kunniaksi lähikaupunkiin ruoka- ja juomaostoksille.Kuka täällä sitä mattoa jyrsii?!?


***

Kettu. Kuopus oli käynyt lomalla kauppahallissa isänsä kanssa ja nähnyt siellä lihatiskillä aivoja. Ei sentään ketun, mutta kuitenkin. Jäivät selvästi mietityttämään, koska kysyi minulta tässä vasta, että "jos syö eläinten aivoja niin tuleeko niiden entisiä ajatuksia omaan päähän?" Kukapa tietää?

6 kommenttia:

 1. Hittolainen sentään kun nuo Kuopuksen heitot ovat tuossa lopussa niin hukkuu se aiottu kommentti ja ajatus samantien :D Nauraa hytkyin varmaan niin lujaa että lahosta päästäni karisi kaikki ajatukset mutta koitanhan kestää sen äijäsi kanssa ja sun pitää hei oikeasti ryhtyä postittamaan tuota Kuopusta kaikille masennuksesta kärsiville, vaikka vain muutamaksi päiväksi kerrallaan. Uskon että siinäkin ajassa isommat depikset häipyisivät ihan vaan pohtiessa että minkälaisia ajatuksia sen lampaan aivoissa on mahtanut liikkua? :D

  Hyvää alkavaa viikonloppua sulle ja koko pesueelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kyllä oikeasti piristää mua ja täytyy miettiä, miten saisi sen energiat valjastettua vähän suurempiin ympyröihin... Ihanaa, että säkin nautit!

   Mukavaa viikonvaihdetta sinnekin!

   Poista
 2. Kuopuksen positiivisuutta vois tosiaan hyödyntää! Kuka maksais kympin tunti olemalla paikalla, kun tyyppi on parhaimmillaan? Mää voisn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi, välillä kyllä tekis mieli vähän tienatakin, joten pistetäänpä korvan taakse. Toisaalta olen ihan tyytyväinen nykyiseenkin järjestelyyn - kiitos vielä viimeisestä!

   Poista
 3. Saanko mää sitten vuokrata kympillä tunti sen esikoisen karkkitalkoisiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi se tulee ilmaiseksi, kun mä kuulemma rajoitan sen luovuutta enkä anna sen tehdä niin paljoa herkkuja kun se haluaisi. Mulla on olevinaan ihan relevantti peruste, kun sanon, etten kohta mahdu ovesta ulos jos jatkuvasti leipoo kaikkea hyvää!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana