Sivut

maanantai 19. elokuuta 2013

Täydellisen rentouttava viikonloppu

Viikonloppu oli juuri sellainen kuin pitikin. Täydellisen ihana ja rentouttava. Perjantaina menin töiden jälkeen luottokampaajalleni ja poistuin sieltä kiharaisena. Kotona parkkeerasin persiini heti terassille, koskapa koko viikon sateisen kelin jälkeen oli yllättäen aivan upea ilma, aurinkoinen ja lämmin. Hikoilin hyvän kirjan ja siiderin kanssa oikein kunnon tovin ja ystäväkin pistäytyi seurana. Seuraavana päivänä vaihdoimme maisemaa ja ajelimme lähikaupunkiin. Olimme varanneet oikein hotellihuoneenkin. Hoitelimme kaupunkiasioita, söimme hyvin pariinkin otteeseen, seurasimme välillä vähän MM-kisoja ja sitten odottelimmekin, että ehtiikö uni korjata ennen kun tanssiravintolassa alkoi karkelot. 

Lähellä se oli, mutta vielä jaksoi vanhakin. Järkyttävä rankkasadekin vähän meitä epäilytti ja pidätteli, mutta ystävä askarteli meille muovipusseista sadehatut ja hilpaisimme sitten läheiseen ravintolaan kassin kahvoista pidellen. Kävimme katsomassa Virve Rostia ja Menneisyyden vankeja ja vauhdikas ja hauska show heillä kyllä oli. Takuuvarmaa jalan alle menevää musiikkia! Vientiäkin olisi parketille ollut mutta minä en ikinä ole piitannut paritansseista. Bailaan mieluummin ihan itsekseni tai akkaporukassa. Mutta tokihan se hiveli itsetuntoa. Kuten myös entisen opiskelukaverini toteamus "näytät säteilevältä". Nyt minä taidan säteillä seuraavan viikon näillä kohteliaisuuksilla. Illan päälle istahdimme vielä hotellin baariin yömyssylle. Aika täydellinen ilta!


Näkymä huoneen ikkunasta ei silmiä hivellyt,
mutta se ei menoa haitannut.
Tuolla autossa nukkuvalla miehellä ei ehkä ollut varaa huoneeseen,
pelkkään parkkimaksuun?
Tarkkailimme häntä hyvän tovin hihitellen...


Hotelliaamiaisen ne vasta sitten minun makuuni ovatkin. Seuraavan kerran tulikin sitten vasta iltakuudelta nälkä, kun oikein huolella tankattiin. Sunnuntaikin oli kokonaisuudessaan leppoisa ja mukava, olimme esikoisen kanssa kahden kotona. Minä surffasin netissä, lötköilin ja lueskelin, esikoinen nördäsi kavereiden kanssa ja pysytteli muutenkin poissa jaloista. Saunomme sentään yhdessä. Kyllä nyt kelpaa taas aloittaa arki. 


***

Kudonko villasukat on joku kysellyt googlelta ja tullut Majaani. No mikä ettei! Minulla olisi parikin projektia, mutta ei ole vielä kutimuskutina iskenyt. Ehkä se vielä tässä syksyn mittaan iskee. Mutta villasukkia minä en kudo.

8 kommenttia:

 1. Sullon ollu mainio viikonloppu!
  Me pidettiin naapuri-rouvien kanssa yhteistä pihakirppistä lauantaina, ekaa ikinä jokaiselle. Hauskinta oli se, että kävijöitäkin sentään muutama... Sade alkoi vasta kun olimme roudanneet kamat takaisin kotiin.
  Iloja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli, ja oltais taatusti hurautettu teidän kirpparillekin jos olisi tiedetty!!!

   Iloa sinnekin!

   Poista
 2. Tuo teidän majoitusratkaisu - hotellihuone - on kyllä tosi paljon mukavampi vaihtoehto kuin auto. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paljon enemmän tilaa, lämpöä ja palveluja ;-) Ihan oikosenaan sai nukkua ja asentoakin pystyi vaihtamaan! Suosittelen, jopa tuolle kaverille!

   Poista
 3. Tanssilattiaa reunalla vetovoima testataan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö? Mä luulin, että siellä on niin vakiintuneet kävijät että heti kun tulee uutta verta, alkaa saalistus ;-)

   Poista
  2. Se menee juuri päin vastoin. Uutta verta maistellaan vain, jos se vaikuttaa mielenkiintoiselta. ;)

   Poista
 4. Sun olisi täytynyt korjata tuo joutilas mies mukaan :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana