Sivut

lauantai 4. toukokuuta 2013

Langenneena loveen

Ihana Kiki "jakoi mulle lovee" (omien sanojensa mukaan) ja niin suloisten sanojen kera, että ihan punastuin ja häkellyin. Minäkin olen ihan ihastunut Kikin hulvattomaan ja itseironiseen tapaan kuuoliaaksinaurattaa meitä lukijoita. Kiitos siis Kiki sekä tunnustuksesta että akuutista Tenan tarpeesta. Niin, ja minä tietysti lankesin loveen ja lainasin otsikon Juicelta. Laulussa se rimmaa herkkupoven kanssa.
Minä rakastan teitä kaikkia, jotka blogiani kommentoitte, aktiivisesti tai silloin tällöin, aina se on ihanaa! Joten hoitelen tämän tällä kertaa näin, kiitos ja anteeksi.

Näistä pääsemmekin hienosti sydämeen, rakastamiseen ja herkkupoveenkin, uskokaa pois. Meidän arkeen paluu vapun jälkeen olikin sitten ihan totaalinen. Totta kai nappasimme vappupäivänä terassilta sen perinteisen kevätflunssan. Heräsimme torstai-aamuna kurkut karheina kuopuksen kanssa. Esikoisella taas oli homeoireet ja hänkin jäi kotiin nukkumaan. Tai minä kyllä selvisin töihin iltavuoroon jahka olin saanut kuopuksen isälleen joka torstaiselle vierailulle. Perjantaina hän jo oli eskarikunnossa ja tuli sen jälkeen pirteänä kotiin. Mutta torstaiaamu oli ihana. Kuopus nuhjusi kippurassa sylissäni, tunki päätä tissiäni vasten ja kuunteli sydäntäni. "Miksi se pysähtyi?" se kysyi, kun korva vähän liikahti eikä tu-tum enää kuulemma kuulunut. Vietimme näin pitkän tovin. Suloista!


Karhunpoika sairastaa...


Ei se minun sydämeni pysähtynyt, vaikka kurkussa kaihertaakin ikävästi edelleen. Nyt on tarkoitus viettää viikonloppu todella rauhallisissa merkeissä. Paitsi että ilmat näyttävät siltä, että terassille taas parkkeerataan. Kaikesta huolimatta.

Tasapuolisuuden nimissä napattakoon tähän loppuun vielä yksi miehinen uutinen, kun naisten ulokkeistakin on puhuttu. Varokaa suihkugeeliä.  

***

Maitohapoilla. Minä liikun niin hävettävän vähän, etten edes muista, milloin olisin ollut maitohapoilla. Vai johtuuko se, etttä pyöräilykauden avaaminen tuntuu takalistossa, maitohapoista?

(Olisin voinut Kikiä kunnioittaakseni otsikoida tämän postauksen Pylly maitohapoilla mutta en sitten kuitenkaan kehdannut viitsinyt.)

10 kommenttia:

 1. Paranemista toivotan, ei ole kiva sairastaa nyt kun se kevätkin kai alkaa, tosin täällä on taas harmaata ja ankeaa. Eilen oli ensimmäinen lämmin päivä ja se vaikuttaa heti käyttäytymiseen eli ulkona tulee viihdyttyä paljon enemmän.
  Kurja tilanne tuolla pallinsa polttaneella ukolla, olisin vaatinut ehkä vähän enemmän kuin ne tuhat puntaa.

  Kaunista lauantaita teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvelinkin, että symppaat - sekä meitä että tuota miesraasua ;-)

   Sateista on täälläkin, mutta nautitaan silti.

   Poista
 2. Paranemista sinne! Pois terassilta sairaana;)
  Haravoin itseni maitohapoille, tarvittiin vain tunti haravointia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi, mulla on nii pieni piha, etten taida sitä haravoimalla saada itseäni maitohapoille. Mutta jos vähän naapurinkin puolelle eksyisi ;-)

   Tänään ei kyllä olekaan terassikeli, joten helppo pysytellä sisätiloissa.

   Poista

 3. Flunssaa tuntuu olevan liikeellä. Meilläkin nuorimmainen on lievässä kuumeessa ja esikoinen valitteli eilen samaa kainuun suunnasta. No, siellä satoi toissa päivänä räntää, joten mikäs ihme siinä vilustuminen sitten on. Pikaista paranemista koko porukalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä helposti nappaa jonkun taudin tai vaan yksinkertaisesti kylmettyy, kun innostuu auringossa lämmittelemään liian vähillä vaatteilla. Nyt pysytellään kyllä visusti sisätiloissa ja saunotaannkin vielä lämpimiksemme. Mukavaa viikonloppua sinne!

   Poista
 4. Lisää lovea olisi tarjolla blogissani, jos kelpaa :)

  Älähän nyt hanki kevätflunssaa, vaikka sää siihen houkuttelisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä otan ihan kaiken loven kiitollisena vastaan! Ihanaa! Ja nöyrä kiitos myös!

   Poista
 5. Sää olet totisesti ansainnut lovea, ihana olet <3 Mistä ihmeestä sää arvasit, että olisin ilostunut pyllyotsikosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku intuitio mua ajoi tässä asiassa... mutta mä oon niin tylsä ja asiallinen, että uhkailen vaan otsikoilla mutta en toteuta kuitenkaan. Tai ehkä joskus?

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana