Sivut


tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kuusamakujalla

Minä omistan tämän päivän sanan Magsille. Tiedätte miksi. Tilasin juuri häneltä Punaisen tuvan ja perunamaan viralliselta nimeltään Kuusamakuja (eikö ole vaikea sana, minä jouduin tavailemaan sitä monta kertaa, että sain luettua oikein ja tajusin mistä on kyse). Olen ihaillut noita majoja jo aiemmissa koruissa ja sinivihreän rannekorun kohdalla jo vähän mietiskelin. Mags kertoi, että punainen ja valkoinen ovat vielä tulossa ja tuo punainen oli kuin minulle tehty. Kuulemma vähän minua ajatellenkin. Katsokaa nyt, minun Majassani on kaunis terassi, pihalla ruusuja ja kukkasia muutenkin. Poutapilvi kertoo, että Marjaanan Majassa, jollei nyt aina paista aurinko, niin ainakin siellä on lämmin ja mukava tunnelma. Koru on niin kaunis, symbolinen, suloinen. Kiitos taas Mags!


Parempia kuvia Magsilla..

Ja se koru tuli todella kreivin aikaan. Podin pahimmanlaatuista ahdistusta auton katsastamisesta (vaikka ihana korjaajani lupasikin tehdä sen puolestani), raha- ja työasioista. Olin juuri lähtenyt etätöihin kotiin. Matkalla poikkesin paikallisessa sekatavarahallissa ja bongasin kevään ensimmäiset leskenlehdet. Sitten postilaatikosta löytyi tuo ihanuus ja kun keittiönpöydän ääressä minua odotti vallan hilpeä näky, oli huono tuuleni ainakin hiukan helpottanut. Pupujen rapsuttaminen vei sitten viimeisetkin angstit - olette oikeassa, se auttaa. Kyllä tämä taas tästä, tänään pääsen purkamaan työaltistustaakkaani psykologille. 




P.S. Sanotaan, että valkoinen jade (noissa rannekorun ruusuissa) on yksi arvostetuimmista jaden värisävyistä ja se ohjaa energiaa parhaalla mahdollisella tavalla ja auttaa päätöksenteossa. No, jos minä sen Majan joskus löydän, jossa henkeä ei ahdista, teen kyllä heti päätökseni. Tämä vesijupakka on taas saanut minut huomaamaan, miten vähän saan vastineeksi hurjalle vuokralleni.

***

Luovuus.

12 kommenttia:

  1. Ihana pieni punainen tupa tuossa korussa!
    Kyllähän nuo hellyyttävät nallet laittavat hymyn huulille;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on varmasti mun tuleva majani ;-)

      joo, kuopukseltakin löytyy luovuutta, en muistanut, että karhut piti ottaa aamupalalle ja asetella vielä pienokaiset pään päälle. Ei auttanut, hymy pyrki huulille ja hyvä niin!

      Poista
  2. Ihana rannekoru ja ihan sun väreissä :) Vielä ei ole leskenlehtiä näkynyt, mutta sitruunaperhosen jo bongasin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja minä nokkosperhosen. On se, kevät, on on! Ihanaa!

      Poista
  3. Mags on kyllä meedio käsistään ja kaunis on koru, ei voi muuta sanoa. Olen myös onnellinen sun puolesta kun olet paremmissa fiiliksissä ja toivottavasti tämä päivä tuo hyviä juttuja lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, aina tässä eteenpäin mennään. Pienet asiat piristävät eikä tuo ole ihan sieltä pienimmästä päästä - koru, nimittäin. Totta puhut, Mags on mahtavan taitava!

      Mukavaa päivää sinnekin

      Poista
  4. ihania koruja kävin myös katsomassa. Kiitos vinkista. Marjaana meilläkin on sinivuokkoja metsän aluella jo ja töyläiset siivoivat omia tupakatumppejä talon ympäriltä . Oli hyvä mieli katsomassa ikkunasta miten he keräilevät omia roskia .. Ihana päivä sinulle !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, sinivuokkoja! Meillä menee niihin varmasti vielä aikaa, mutta leskenlehdetkin piristivät. (Eikö olekin ihania koruja, voisin ostaa ne kaikki jos olisi varaa!)

      Poista
  5. Onpas teillä miellyttävää aamukaffe-seuraa :-)
    Leskenlehtiä bongasin viime viikon keskivaiheilla ekaa kertaa, sinivuokoista ei vielä havaintoja.
    Varmasti se oma oman majan etsintä vaikuttaa noihin koruihinkin, ihanaa, että tykkäsit tästä :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä ruukaan juoda kahvini ihan parhaassa seurassa ;-)

      Tykkäsin todella, se on ihan mun näköinen ja pääsi tänään jo uuden puseron kanssa ulos. Ihailen sitä vähän väliä, Maja ja terassi aasettuvat ihanasti ranteen päälle!

      Poista
  6. Koru on ihan Marjaanan Majan näköinen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä vaan olekin. Haluaisin ajatella, että tämä on hyvä enne!

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana