Sivut

torstai 6. joulukuuta 2012

Mieshieroja ja pääsiäismuna

Olen vissiin taas ruvennut kiristelemään hampaita huomaamattani. Epäilin viisauden-hammasta ja kävin jopa hammaslääkärillä, mutta hän oli sitten sitä mieltä, että kyseessä on tuo vanha vaiva. On siis pakko taas rentoutua keinolla millä hyvänsä ja mietin, että parasta tällä hetkellä saatavilla olevaa rentoutusta voisi olla maksullinen mies. Mieshieroja. Tai oikeastaan naprapaatti. Voi pojat, että olin oikeassa! Kävin eilen keskellä työpäivää käsittelyssä ja nyt täytyy tunnustaa, että loppupäivä meni kyllä vähän ohi noin niin kuin työnteollisissa merkeissä. Olin nirvanassa!


6.

Ensin jutustelimme vartin ja sitten käytiin tosi toimiin. Tuota lähemmäs miestä en olekaan vuoteen päässyt ja aika kutaa se teki. Kukaan ei ole aiemmin hieronut niskan ja hartioiden lisäksi leuka- ja poskilihaksia moisella intensiteetilla. Nyt täytyy vaan itsekin koittaa rentouttaa ja kaivaa hammaslääkärin leukajumppaohjeet taas esiin. Suhteemme ei muuten päättynyt tähän. Jatkoa luvassa ensi viikolla. Mukaan kuvioihin kuulemma tulossa myös jumppakuminauha. Hot hot - or not?


Nyt olikin sitten hyvä jäädä itsenäisyyspäivän viettoon ja sitä myötä vähän pitemmäksi viikonlopuksi kotiin. Kuopus lähtee tänään aamupäivällä isälleen, esikoisella on huomenna koulupäivä ja lauantaina hän menee mummille. Mihinkähän sitä ryhtyisi moisen mahtavuuden kunniaksi?!? Taidan ainakin viimeistellä rentoutuksen tänä iltana lasillisella punaviiniä kynttilänvalossa. Ikävä kyllä yksin.

Oikein rattoisaa itsenäisyyspäivää, Linnan juhlilla tai ilman.


***Näin tässä päivänä eräänä tuon kirjan: Pääsiäismuna. Ylösnousemuksen symboli.

Sanokaa hep heti, jos teille tulee kaksimielisiä aatoksia. Vai onko vika vain minussa?!?

(Olisi tämän postauksen otsikkoonkin saanut vaikka mitä väännettyä eikä edes kauheasti olisi tarvinut mielikuvitusta käyttää ;-)

4 kommenttia:

 1. Nyt vain olla möhöilet ja katot illalla pressantanssiaisia ja arvostelet punaviinilasillisen takaa vaatteita; kutistuneitakin, heh. Mulla on rakkoja suussa, höh, kipeitä, ei taida nyt maistua suklaakaan tv:n ääressä istuessa. Mä kyttään aina linnanjuhlat, siellä o muutamia tuttuja pariskuntia mutta katsoisin muutenkin. Jotenkin luvallista tirkistelyä (ja osalta niin niin typerääkin, heh). Joo, olsit saanut otsikkoon vaikka mitä ja kyllä on kirjalla nimi pääsiäismuna ja ylösnousemus. Täytyy sanoa, että kirjan kirjoittajalla ei ollut pienimmässä määrinkään sotkuista fantasiaa mielessään. Sulla on kanssa noi Majlegin tonttuja. Jos ei hieronta auta, niin käy hammaslääkärillä hiotuttamassahampaita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tuo yksi, kaveri toi viime jouluna ja se seikkailee mitä merkillisimmissä paikoissa.

   Mä suunnittelenkin möhöilemistä ja linnan juhlia. Jotenkin vasta parina viime vuonna oon mätkähtänyt sohvalle sitä touhua kattomaan ja onhan se ihan jonninjoutavaa - mutta koukuttavaa. Ja eiköhän se punaviinin kanssa mene!

   Tuosta kirjasta vielä: sen onkin kirjoittanut piispa Arseni. Ehkä tuon Arsen päähän ei ole pälkähtänyt se etupuoli ollenkaan?

   Poista
 2. Hyvää Itsenäisyyspäivää rakas Marjaana <3
  Hieno juttu kun sait apua vaivaasi mutta kurjaa jos joudut olemaan yksin..mutta onhan puhelin keksitty - siitä vaan rohkeasti soittamaan. Ties vaikka se hierojakin olisi vailla seuraa... ;)
  Vai vielä kaksimielisiä ajatuksia pääsiäismunasta, hyvänen aika sentään! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ehkä pelkästä pääsiäismunasta mutta tuo ylösnousemus oli mulle liikaa ;-)

   Ja on mulla täällä esikoinen, mutta se roikkuu netissä aina kun vaan annan luvan. Ja nyt annan, koska yksinolo on oikeasti tervetullutta, kun on ensin viikon huolehtinut lapsista.

   Oikein isänmaallista itsenäisyyspäivää sinullekin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana