Sivut

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kultaa taikka kunniaa

Olin viikolla niin syvillä vesillä, että nyt täytyy vähän keventää ja tehdä tikusta asiaa. Tai banaanista. Tai tästä lokakuusta, joka on vuoden pisin kuukausi (koska kellot vaihdetaan talviaikaan) ja silloin "taivas on usein jatkuvasti pilviharson peitossa". Joo niin on. Kymmenen päivän ennuste paikkakunnallemme näyttää joko pilvistä, mahdollisesti vähäistä sadetta tai vaihtoehtoisesti pilvistä, ajoittaista sadetta. Siispä ilonaiheet ja kullankimallus päiviin on revittävä muualta. Vaikkapa kynttilöistä.
Vaikka pukeudunkin toisinaan räikeästi, minä en koskaan ole ollut leopardikuvioiden, kullankimalluksen taikka bling-blingin ystävä. Enemmänkin sellainen maanläheinen (kukkahippi-)tyyppi. Rakas ystäväni taas käyttää kaikkia noita kursailematta ja olen oppinut vähän sietämään kahta viimeksi mainittua sisustuksessa, en vielä vaatteissa. Luoja varjele minua koskaan pukeutumasta leopardikuvioon. Edes silloin, kun jään eläkkeelle, muutun rastamummoksi ja kuljen ympäriinsä liehuvahelmaisissa kaavuissa ilman alusvaatteita.

Apua, onhan minulla muuten yhdet leopardikuvioiset alushousut, samainen ystävä oli muka ostanut kahdet yhden hinnalla ja antoi toiset minulle. Salajuoni, ihan varmasti!

***

Kunniankukko ei laula näiden turhakkeiden keksijöille ituhippien taivaanporteilla.
Ensin ostetaan banaanit valmiiksi kuorittuina ja muoviin pakattuina.

Kuva täältä


Sitten otettaan käyttöön Bananza banaanisiivuttaja:

Kuva täältä
Oi aikoja, oi tapoja!

6 kommenttia:

 1. Hyvinkin samoilla linjoilla mennään eli mieluummin kukkahippi - look kuin bling blig jutut. Noista turhakkeista, käytiin keskustelua tuolla toisaalla näistä (ko. banaaninkuorija oli myös esillä) koko maailman täyttävistä himmeleistä ja todettiin niiden olevan sitä itseään. Varsinkin nuo banaanit, ne jäisivät itseltäni ostamatta sillä sehän olisi samanlainen synti kuin maidon laittaminen kahviin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blingbling miehillä se vasta trendikästä onkin ;-)

   Ja kahvi - ehdottomasti - maidolla ja sokerilla - mitä enemmän sen parempi. Makuasia?

   Poista
 2. Totta, makuasioista ei voi kiistellä mutta asiat täytyisi pitää aitoina... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maitokahvi on hyvinkin aito asia... ei vais, ei kiistellä makuasioista.

   (Ja nyt mulla soi päässä "ananas on aito asia".)

   Poista
 3. Kävin jo päivällä lukemassa mutta järkytyin noista banaaneista niin pahasti etten saanut sanaa suustani. Näppiksestäni.

  Enkä edelleenkään osaa sanoa muuta kun että... nooh, varmaan arvaat sanomattakin kantani leopardikuvioihin, bling blingiin ja kullankimallukseen. =)

  Mut noi banaanit. Voi itku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huokaus... eikö ole aivan hirveää?!?

   Melkein mieluummin pukeutuisin päästä varpaisiin eläinprinttiin kun söisin noita banskuja tai käyttäisin tuota vekotusta ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana