Sivut

torstai 20. syyskuuta 2012

Mistä näitä juttuja oikein tulee?

Joskus miettii, että mistä sitä jutunjuurta oikein riittää. Rakkaan ystävän kanssa tapaamme monta kertaa viikossa eikä koskaan ole tullut sellaista tunnetta, ettei olisi mitään sanottavaa. Päin vastoin. Kuopus huutelee joskus sängystään että "mä en saa unta kun te kälätätte niin kamalasti". Esikoinen tietää liueta paikalta jos kaksi tai useampi ystävääni tulee meille iltaa viettämään. "Mä en kestä sitä metelin määrää." Ehdottelen välillä kuulokkeita tai korvatulppia.

Terassi alkusyksystä

Toisen ystävän kanssa tapasimme tässä viikolla ensin päivällä ja vielä illalla päätimme teen merkeissä jatkaa. Yli kolme ja puoli tuntia lipitimme teetä ja paransimme maailmaa. Jutustelimme milloin mistäkin. Aiheet vaihtelivat lastenkasvatuksesta argeologiaan ja homeongelmista suomalaisuuden syvimpään ytimeen. Niin virkistävää! (Paitsi, että seuraavana aamuna väsytti ja eilen piti mennä tosi tosi ajoissa nukkumaan saadakseen univelat kuitattua.)

Maailmaa voi parantaa niin monella tavalla. Mitäs sanotte tästä: Costa Ricassa on lepokoti laiskiaisille. Tieteen kuvalehdessä oli vastustamaton artikkeli naisesta, joka pelasti hylättyjä laiskiaisenpoikasia ja stressaantuneita aikuisiakin lepokotiin rauhoittumaan. Se tulee olemaan minun seuraava matkakohteeni, heti Kreikan reissun jälkeen. Ja koitan tietysti päästä sinne nimenomaan asiakkaaksi, en työntekijäksi.


Eikös ole aika söpöliini? Kuva täältä.

Niin, ja yksi maailmanparannustapa lisää. Voi blogata tärkeistä asioista, kuten Noora Kemikaalicocktailin puolella. Katso vaikkapa e-koodiaiheinen kirjoitus Turvallinen muttei terveellinen.

***

Kuopus: "Eikö niin, että omaa kieltä ei voi nuolla?"

Hmmm. Kokeillaanpa...

(Eikös filosofitkin paranna maailmaa?)

2 kommenttia:

  1. "Eikö niin, että omaa kieltä ei voi nuolla?" :D :D :D IHANA! Mä nauran ihan kippurassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks ookin! Ja mä heti kokeilemaan - kyllä se melkein onnistuu, kun oikein rullalle ryttää ;-)

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana