Sivut

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Apinan ryhti

Ollaan me sentään tavattu ystäviä, vaikkei mitään muuta ollakaan tehty. Arjessa ei aina ehdi, jaksa taikka kykene, mutta lomalla on paremmin aikaa. Esikoisella tosiaan oli ystävä meillä ihan asustelemassa kolme päivää ja leppoisaa oli. Kuopus on vieraillut kavereillaan ja heitä on myös käynyt meillä. Parin perheen kanssa olemme tavanneet sekä aikuiset että lapset yhdessä. Ja sitten tietysti minun omat rakkaat luottoystäväni, joiden kanssa pidetään yhteyttä lähes päivittäin ainakin tekstareilla. Kyllä ystävät ovat elämän suola, sanon minä.

Ensimmäistä kertaa ikinä...

Vielä olisi reilu viikko jäljellä lomaa. Ja neljä päivää, niin koittaa vapaus. Kuopus lähtee isälleen torstaina ja on siellä sunnuntaihin saakka ja esikoinen kurvaa kummitätinsä luo Helsinkiin samaan aikaan. Ihan mahtavaa! En ole vieläkään päättänyt mitä tekemistä keksin - voi olla, että jatkan lomani teemaa enkä tee juuri mitään. Ehkä menemme ystävän mökille, ehkä hoitelen vähän kaupunkiasioita, kampaajalle on jo varattukin aika, mutta muuten voin taas olla kuin Ellun kana. Ainakin nautin hiljaisesta ja rauhallisesta kodista ja siitä, ettei tarvitse edes yhdestä lämpimästä ateriasta stressata.


...meidän perheessä...


 Ai niin, olihan meillä täällä jotkut rallitkin, vissiin.


...nautittiin ralleista, jollakin tavalla.

***

Kuopus: "Eikö niin, että apinan ryhti on sellanen ei suora ryhti?"

Sopii jotenkin tähän loman teemaan...

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti päiväsi hiljaisessa talossa ovat mukavia! Mä opettelen vähän pidempiaikaisiin hiljaisiin hetkiin nyt, kun lapset lentelevät pesästään siten, että ovat vaan viikonloppuisin kotona. Aika rankkaa näin perhekeskeiselle tyypille, mutta onhan siihen totuttava ja opittava nauttimaan toisella tavalla olostaan. Hyvä meininki teidän rallitouhuissa :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, me istuttiin sylikkäin ja kummasteltiin meinikiä. Välillä kuopus innostui ihan seisaaltaan heiluttamaan jostain huoltoautosta meille heitettyä (!) lippua. Ei tuosta kummoista rallihirviötä taida tulla - ja hyvä niin. Turhanaikaista touhua, minun mielestäni.

   Kuulepas, etköhän sinä opi nauttimaan omalla tavallasi "tyhjästäkin pesästä", ja sitten taas siitä, kun lapset tulevat vierailuille. Asioissa on aina se kaksi puolta, eikös vaan!

   Poista
  2. Mä en uskaltanut edes sanoa, että olen täsmälleen samaa mieltä noista rallihommista... Ylinopeuttakin ajavat :) !

   Joo, mä huomaan jo nyt, kun nuoriso on viikot pois (toinen siellä intissä ja toinen opiskelee) ja tulevat välillä viikonlopuksi kotiin, että on niin auvoisa olo että, kun on koko perhe koolla.

   Odottelen sitä sinisen omituisen esineen postausta... :) !

   Poista
  3. Ylihuomenna luvassa - tatadadaa - esteettinen vedin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana