Sivut

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Sataa sataa ropisee

Olihan tässä tosiaan yksi sateeton päivä välissä... On poikkeuksellinen kesä. Tämä sateinen sää vaikuttaa sillä lailla, että yleensä syksyllä iskevä pakkoneuloosi on aikaistunut. Piti tilata Titityyn muuttomyynnistä ekolankaa, Cascade Eco+, villatakin verran. Ja heti alkoi kuumeinen ohjeen metsästys. Olen kahden vaiheilla:

Kuva Cascaden sivuilta


Veera Välimäen ihana Water and stone, täältä
tuo Cascaden liki samanvahvuiselle langalle tehty ohje olisi helpompi sekä soveltaa että kutoa. Toisaalta tuo ihanainen Water and Stone kyllä vaan niin kovin kutkuttaisi. Saa nähdä!Silläkin lailla on poikkeuksellista, että terassin kaislamatot varmaan kohta homehtuvat, kun eivät ehdi kuivua alituisten sateiden välillä. No, eipähän ainakaan tarvitse kastella puutarhaa (eikä mattojenkaan tuho ihan hirveästi haittaa, tilasin ne NetAnttilasta mukavaan 3.95€ hintaan).

Ja kun kuopuksen kanssa lähdimme viikolla läheiselle luomutilalle avoimien ovien puuhapäivään, pakkasin kuopukselle takin mukaan ja itselleni laukkuun villasukat. Sävy sävyyn Magsin korun kanssa (joka muuten todella keräsi kehuja muttei vielä jonoksi asti ihailijoita). Ja pitipä ne sukat sitten jalkaankin vetäistä, kun sadekuuro sai järvenrantapaikan viilenemään.


Mutta mukavaa oli, todella!  Lampaita, lettuja ja luomusonneja, joiden takia kuopus ei suostunut lähtiessä pukemaan (eilisen kuvissa näkyvää) punaraidallista paitaa. Afrikkalaisten kukkien virkkausta sekä karjalanpiirakoiden leipomista suloisesti sekaisin. Tuttuja, jutustelua, leppoisaa lomaolemista ja lupaus luomumansikoista naapuritilan emännältä - mahdollisesti hyvinkin pian. Jee, maalla on mukavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Marjaana