Sivut

lauantai 21. heinäkuuta 2012

Kymmenen kysymystä

Sain Hannelta haasteen. 

Katsotaanpa:

1. Jos nyt saisit kaksoset, tytön ja pojan, mitkä nimet antaisit heille?

- Voi kauhistus... Meillä on suvussa kaksosia, joten mikäli näin vanhemmalla iällä vielä olisin intoutunut lapsia tekemään, olisin saattanut tuplajättipotin saadakin. Yhdellä ystävälläni on kaksoset, joiden toiset nimet on Leia ja Luke, joten niitä en voisi enää laittaa. Tuota Onni ja Ilona? Helmi ja Oiva? Olen aina rakastanut lasten nimiä jotka tarkoittavat jotain.

2. Kerro kolmesta elämääsi vaikuttaneesta paikkakunnasta.

Tämä on helppo: kaupunki, jossa kävin kouluni on edelleenkin minusta 35 kilometrin matkan päässä. Kulttuuri, kaupat, kaikki on tarpeeksi lähellä, mutta saan silti itse nauttia maaseudun rauhasta. Toinen paikkakunta on tietysti nykyinen asuinpaikkani. Luulen, että olen tullut tänne jäädäkseni, niin hyvin olen asettunut pieneen 4000 asukkaan kuntaan ja tunnen itseni osaksi lämmintä yhteisöä. Kolmas on itseoikeutetusti Helsinki. Asuin siellä 13 vuotta ja sinne liittyy paljon lämpimiä muistoja. Kuitenkin aikansa kutakin - näin, koin ja nyt haluan asua maalla!

3. Jos sinun pitäisi tehdä jollekin lahjaksi "ihan itse" jotain, mitä se voisi olla? 

Minä luulen, että  kutoisin jotain lahjan saajan väristä ja tyylistä - ehkä kaulahuivin! Siinä on loputtomiin variaatioita.


4. Koska ja miten olet opetellut käyttämään tietokonetta?

Vuonna -89 aloitin kansanopiston toimittajalinjan, ja siellä tutustuin tietokoneisiin ensimmäistä kertaa kunnolla. Silloin oli vielä lerput käytössä. Testasin esikoista, joka on oikea velho tietokoneiden kanssa, mutta ei tiennyt hän mikä lerppu on.

5. Pidätkö pelaamisesta? Pelaatko mieluiten lautapelejä, tietokonepelejä, pelikoneella vai ihan joukkuelajeja?

Olen sohvaperuna, penkkiurheilija, mutta perinteiset lautapelitkin ovat aika mukavia poikien kanssa. Esikoisen kanssa pelaamme Carcassonnea ja Dominionia, kuopuksen kanssa Kimbleä, Unoa ja Uno Spin käy koko perheelle. Niin, ja tietokonepeleistä tietysti kanahyökkäys.

6. Onko sinulla tauluja tai julisteita seinälläsi? Minkälaisia?

Oi, minun tauluni... Toivottavasti tämä vielä joskus löytyy oman majani seinältä:Tällä hetkellä seinällä on kolme buddhaa ja afrikkalainen neito.

7. Mistä väreistä et pidä? Miksi?

Vaaleansininen, vaaleanvihreä, vaaleankeltainen, vaaleanpunainen... Siis minun päälläni. Minä taidan olla räiskyvien värien ihminen!

8. Jos puhelimesi soi keskellä yötä, mitä ajattelet ensimmäisenä ennenkuin näet kuka soittaa?

Minun puhelimeni on aina yöllä äänettömällä, joten en kuulisi. Mutta oletetaan, että heräisin... jos pojat olisivat poissa kotoa luultavasti säikähtäisin heille tapahtuneen jotain. Jos he olisivat kotona, olettaisin pikku veljeni juoneen yhden tuopin liikaa ja soittavan minulle kännipuhelun ;-)

9. Jos voittaisit lotossa 10 miljoonaa, mitä ostaisit ihan ensimmäiseksi?

Minä ostaisin yhden ylihinnoitellun 98 m2 uuden uutukaisen omakotitalon paikkakunnaltamme - tietysti sillä varauksella, etten saisi siellä oireita. Ja sisustaisin sen ihanasti juuri minun näköisekseni. Tai sitten rakennuttaisin ihan oikean ekotalon, jos vaan löytäisin hyvän tontin tarpeeksi keskustasta.

10. Pidätkö laulamisesta? Ja kysymys ei siis ollut "osaatko laulaa" vaan että pidätkö siitä? ;)

En todellakaan osaa laulaa, mutta välillä tykkään päästellä kovaa ja korkealta ja nuotin vierestä. Mikähän siinä on, että se vimma iskee etenkin autossa? Vähän tähän tyyliin. (Löysin tämän Salamatkustaja-blogista ja minulla meinasi tulla pissat housuun..Hauskuus alkaa vasta kahden minuutin kohdalta, mutta se on sen arvoista.  Niin, ja muistetaanhan, että minä olen vähän outo!)

 

En ole oikein terässä keksimään kymmentä uutta kysymystä, mutta kiitän tästä ja napatkoon ken mielii ;-) 


2 kommenttia:

  1. Kiitos vastauksista, todella mielenkiintoista oli lukea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kiva, ja kiitos itsellesi, vastaaminenkin oli hauskaa!

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana