Sivut

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Sata salamaa

Tai tuhat, montakin tuhatta. Heräsin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä hurjaan ukkoseen ja rankkasateeseen. Piti oikein nousta ikkunan ääreen ihailemaan luonnon omaa ilotulitusta. En ole moista koskaan ennen nähnyt! Aamulla herätessä koko terassi kalusteineen, mattoineen ja pehmusteineen oli litimärkä. No, kesä kuivaa.. Kuuma ilma jatkuu ja ukkosiakin pienemmässä mittakaavassa kai vielä luvassa. Me nautimme lämmöstä ja pakkasimme kimpsut ja kampsut jo aamupäivällä ja suuntasimme rannalle. Kuopus ja minä, siis. Esikoinen nukkui vielä pitkälle iltapäivään. Nukkukoon, pian muuttuu rytmi kun koulu alkaa.


Terassielo jatkuu ja tylsiä uhkaa tulla näistä lomapäivityksistä. Taas kutomista, edelleen olympialaisia, vetelehtimistä ja lueskelua. Siis ihan parasta. Olen tuijotelut puutarhaa ja mietiskellyt muuttoasioita. Ehkä minä pärjäisin ruukku- ja amppelikukkien voimalla, uudessa talossa ei kummoistakaan pihaa ole. Toisaalta ruukkukukkia minulla etupäässä nytkin on. Ne eivät ole oikein tämän kesän säästä innostuneet, mutta kohta saan nauttia krasseista, jotka ovat melkein lempikukkiani. Ainakin värinsä puolesta.

Täytän tällä viikolla vuosia (komeat 42 - joku, joka uskoo 7 vuoden sykleihin elämässä, sanoo, että uusi elämä* alkaa tässä kohtaa) ja aion herkutella oikein kunnolla. Esikoiselta on jo tilattu Tiramisu ja markettireissulta löytyi myös Brie luomuna, samoin uusia suklaita. Eiköhän näillä eväillä jonkilaiset bileet saada aikaiseksi?!?*Niin, minä siis olen kyllä ihan tyytyväinen tähän nykyiseenkin!


6 kommenttia:

 1. Sama juttu täällä. Oli kuulemma taivas ollut liekeissä, mutta meikätyttö ei tiennyt mistään mitää. Koko muu talonväki oli ihmetellyt moista leiskuntaa. Kuulostaa oikein mukavalta tuo sinun lomanviettosi vähän sama meininki meikäläisellä eli ei valittamista :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäs tässä on ollessa ja öllötellessä!

   Vähän eroavaisuuksiakin lomailustamme löytyy: minua ei saisi veneeseen kovin helpolla - olen oikein tyypillinen Leijona. Tai maakrapu. Ja sitten nämä lapset, ihanat lapset. Välillä - kun pojat oikein kinastelevat - olen sinulle kateellinen ;-)

   Poista
 2. Taisinpa samana yönä katsella samoja salamoita täällä pienen matkan päässä ;-D
  Oikein sydämellisesti onnea syntymäpäivänäsi, 'tällä viikolla' <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, huomenna on virallinen päivä mutta varastamme vähän ja vietämme jo tänään. Ai miten niin muka kärsimätön?!?

   Poista
 3. Onnea etukäteen! Huomenna en muista kuitenkaan. ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos - ja nythän jo onkin oikean vuorokauden puolella. Sinulle toivotan puolestani hyviä unia ja kaunista, pian kivutonta eloa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana