Sivut

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Loma häämöttää

En ole tainnut kertoa, että saimme Asumisterveysliitolta tuetun loman poikien kanssa. Starttaamme sunnuntaina Nastolaan, Pajulahden urheiluopistolle (hehheh, sanoo vannoutunut sohvaperuna). Lomailemme siellä perjantaihin saakka. Paikka lienee suht homeeton, koska opistolla on aiemminkin onnistuneesti järjestetty näitä vertaistukilomia nimenomaan homeongelmista kärsiville taikka kärsineille perheille. Myös tämä toinen perhe paikkakunnaltamme, josta olen kertonut, lähtee mukaan.

Ei tämä nyt niin pahalta näytä!                   Kuva täältä


Luulen, että huolimatta
a) valtaisasta liikunnallisesta ohjelmasta
b) siitä, että teini kysyi saisiko kuitenkin jäädä kotiin ja
c) siitä, että kuopus taatusti riippuu jalassani takiaisena enkä pääse ainoaankaan aikuisten ryhmään ilman häntä,
tästä tulee hyvä viikko.

Täytyy tulla: pääsemme nimittäin valmiiseen pöytään syömään kolme kertaa päivässä. Minä saan siis lomaa ainakin ruoanlaitosta! Ja penninvenytyksestä. Viiden päivän loman omavastuu oli yhteensä meiltä kolmelta huimat 110€ ja todellakin majoitumme ja syömme tuolla rahalla. Eikä muuten varmaan hirveästi käteistä mene noissa ympyröissä.

Minulle myös vertaistuki on aina ollut se paras tuen muoto. Siispä odotan oikein todella!

Sitä ennen me käymme tänään Kalliopirtillä, ystävän mökillä esikoisen kanssa kahdestaan, kuopus jo eilen lähti isälleen. Lauantaina vien esikoisen junalle kohti mummilaa ja hengähdän vielä aivan yksin kotona ennen intensiivistä lomaviikkoa. Sitten haen molemmat pojat lähikaupungista ja ajelemme Nastolaan.

Minulla on siis - luonnollisesti - ensi viikko lomaa töistä. Loppuloma onkin sitten heinä-elokuussa ripotellen. (Halusimme kuopukselle pitkän tauon päivähoidosta ja näin ollen lomailemme vuorotellen.)

Mutta joka tapauksessa loma alkaa tämän työpäivän jälkeen.
Nautitaan kesästä!

2 kommenttia:

  1. Nautinnollista lomaviikkoa, kokkailuvapaata ja aurinkoisia päiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä kaikkia toivon Nastolaan ja aurinkoa tänne myös. Sillä varauksella saa sataa, jos sateen sattuessa liikunnalliset aktiviteetit peruutetaan!

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana