Sivut

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Huteja ja osumia

Kesän ensimmäinen raparperipiirakka. Esikoinen leipoi ja jopa kuopukselle maistui. Kermaviilin lisäksi päälle laitettiin vaniljanmakuista rahkaa.

Osui ja upposi, melkein kokonaan
***

Kylvettiin potut, pari päivää "etuajassa". Toivottavasti meitä ei rangaista, kylmää nimittäin on öisin. Kuopukselle laitettiin isoon ruukkuun kaksi omaa perunaa, ja hän kysyi, josko jo aamulla jotain näkyisi. Käytiinkin sitten aamupalapöydästä terassilla kuikuilemassa. Tästä tulee pitkä kesä... ei vais, ihanaa on touhuta näitä poikien kanssa. Syksyllä sitten kuokimme sadon ja kuopus saa ihan itse hoitaa, kaivaa ja syödä omansa. Ja ihanaa, kun näkevät oikeasti miten ruoka kasvaa.


Mullan sekaan turvemultaa, luomuna
Laitettiin myös kesäkukkia. Krassia, auringonkukkia ja kehäkukkia.
Hyttyset olivat saapuneet. Ei olisi haitannut yhtään, vaikka olisivat jättäneet tulematta.

***

Tilasin kynsilakkaa niin luomuna, kun se on mahdollista. Olen tyytyväinen!Acorelle Lotus BambooMutta miksi, oi miksi ihmeessä menin kokeilematta tilaamaan hajuvettä? Tämä haisee minun ihollani aivan rotanmyrkyltä.


2 kommenttia:

  1. Kokeilin eilen Frantsilan Kehäkukassa tuota hajuvettä ja minun ihollani se tuoksui ärhäkältä hyttysmyrkyltä... Myrkyltä nyt joka tapauksessa! Anteeksi vain Acorellen sedät ja tädit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, jotain taitaa olla pielessä tuotekehittelyssä! Ennen tätä kommenttia luulin, että minun ph-(epä)tasapaino tai jokin vaikuttaa asiaan - ehkä olen vaan niin hapan ;-)

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana