Sivut

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Toisenlainen tiistai

Ja mukava! Esimieheni tuli kesken työpäivän pyytämään minua konserttiin. Pähkäilin vähän puoliääneen ehtisinkö sitten hakea kuopusta tarhasta riittävän ajoissa, mutta hänpä ehdotti, että otettaisiin poika mukaan. Mikäs siinä (kun pomo kerran käskee ;-) Ajelimme siis kolmisin pihakonserttiin katastamaan petroskoilaista Sattuma-orkesteria ja hyväksi havaitsimme.


Taidamme buukata sen ensi vuonna kuntamme kulttuuripäiville. Pumppu soittaa jalan alle menevää kansanmusiikkia ja laulaa sujuvasti venäjäksi, karjalan kielellä sekä suomeksi ja soitinvalikoima on varsin moninainen. Varsinkin puhaltaja jäi mieleen: repertuaarissa oli ainakin tuohitorvi, fagotti, poikkihuilu ja säkkipilli, sekä yksi epäilyttävästi havannalaisen sikarin näköinen huilu. Minulle jäi päähän soimaan uuden levyn nimikappale Kinofilmi.Palasimme vielä kuopuksen kanssa takaisin päiväkodille juomaan muffinssikahvit kevätkauden lopettajaisiksi ja sitten kotiuduimme kahdestaan. Esikoinen kun oli matkannut illaksi kuopuksen isän luo. Sain myöhemmin lainaksi naapurin miestä ja peräkärryä ja haimme puutarhakalusteet talvisäilöstä. Terassi on nyt kuin hävityksen kauhistus. Esikoinen pääsee tänään iltapäivällä himoitsemiinsa paviljongin kokoamishommiin. Ja minä pääsen - vihdoin - kalustetulle terassille. Kuvia onkin sitten varmaan luvassa piakkoin.

Tällainen saatiin jo pihalle!

Uups, taisin tulla tilanneeksi Visalla luomukynsilakkaa. Tai siis niin luomua kuin kynsilakka voi olla - aiheesta erinomaisen informatiivinen postaus Kemikaalicocktail-blogissa. Kesä kesä kesä, kohta kuljetaan sandaaleissa varpaankynnet lakattuina!

6 kommenttia:

 1. Kiinnostavaa!

  (Joko kirjastoissa lienee tämä: Taivasten vanki Carlos Ruiz Zafonilta ?)

  VastaaPoista
 2. Tilattu on ja kustantaja lupailee kesäkuussa ilmestyvän ;-)
  Tykkäsin kovasti kahdesta edellisestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin täällä olivat vahvoja lukukokemuksia. Tällä hetkellä menossa Paulo Coelho -kierros... ;-D

   Poista
  2. Oi, minuun jostain syystä iski Coelhon Veronika tahtoo kuolla ihan täysillä. (Mitään itsetuhon enteitä tai ajatuksia ei ole koskaan ollut, mutta se oli minusta niiiin kaunis kirja!) Toki olen niistä muistakin kovin tykännyt.

   Poista
  3. No tykkään parista muustakin paljon, mutta suosikkini lienee silti Paholainen ja neiti Prym ;-D

   Poista
  4. Mun täytyy ehkä piakkoin rustata postaus vaikutuksen tehneistä kirjoista. Niistä, joita olen aikanaan lukenut ja saanut kiksejä. Niin harvoin nimittäin nykyään tulee vahvoja kokemuksia ja tunnereaktioita vastaan lukiessa :-(

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana