Sivut

maanantai 28. toukokuuta 2012

Kalliopirtillä

Voi mikä ihana rentouttava viikonloppu minulla oli. Ajelimme lauantaina ystävän mökille jo hyvissä ajoin ja ennen neljää loikoilimme kesävaatteissa kalliolla järveä ihastellen. Tämä nimenomainen mökki on ihan minun suosikkini, siellä aina sielu lepää ja on niin hyvä ja rento olo.Kalliopirtti on pieni niemi, jossa seisoo mökki ja sauna ja "Muumi". Hädin tuskin sata metriä pitkä ja  30-40 metriä leveä - niinpä järvi ympäröi ja on läsnä joka paikassa. Parkkeerasimme perimmäiselle kalliolle, nautimme auringosta, hyvästä juomasta ja seurasta ja upeista näkymistä.


Söimme mainion kesäpäivällisen. Lämmitimme kotona tehdyn kukkakaalikeiton Muumilla, joka siis on ystäväni miehen muumiaiheilla koristelema kesäkeittiö, ja teimme feta-melonisalaatin. Oikeasti kyytipoikana oli saksalaista kevyttä luomuvalkkaria, vaikka tuossa kuvassa viini on punaista (se oli vain aperitiivi ;-). Ja koko päivän tarkeni ihan kesämekossa. Taitaapa jonkinnäköisiä rusketusrajojakin olla jo havaittavissa.
Saunominen on aina mökillä must. Saunan terassi antaa ilta-aurinkoon ja siinä kelpaa vilvotella ja tuijotella järvelle. Ja takkaan tuijottelu on aina ohjelmanumerona sitten ihan viimeisenä ennen nukkumaan menoa. Aamiainen nautittiin samassa paikassa ennen kotiin lähtöä.

Että voi Suomen kesä olla ihana. Ja miten rentoutuneena palasin kotiin odottelemaan poikia ja öljyämään terassia. Siitä lisää huomenna, nyt, mukavaa viikkoa kaikille.

4 kommenttia:

 1. Tätä on Suomen kesä! Ja siihen kuuluu tämän päivän sadekin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, ja kohta taas vihertää entistä enemmän. Nautitaan!

   Poista
 2. Tuttuja maisemia! Kylläpä on ihanasti puhuttu kalliopirtistä, se on kyllä ihan huippu paikka. Ehkä salaisuus piilee sähköttömyydessä. Tai sitten ajoittaiset tuulenpuuskat puhdistaa mielstä ja kehoa. Tai sitten sinne on päätynyt hyviä henkiä pitämään rennosta meiningistä huolta. Kukapa tietää! Tämä postaus oli kyllä kiva, rupesi hymyilyttämään välittömästi. Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, taisi tulla lapsuuden kesät mieleen? Jotain taikaa siinä mökissä vaan on. Ja etenkin siellä perimmäisellä kalliolla...

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana