Sivut

maanantai 14. toukokuuta 2012

Äitienpäivästä ja vähän muustakin

Äitienpäivä ja muukin viikonloppu meni oikein mukavasti. Perjantaina esikoisella oli kaveri yökylässä ja me katselimme peliä ystävän kanssa. Lauantaina veimme esikoisen mummille ja samalla käväisin taas marketissa täydentämässä varastoja. Löytyi muutama (minulle) uusi luomutuote. Totesinkin ystävälle, että jotain perverssiä tyydytystä minä tästä luomuilusta saan. Lienekönhän ihan terve?

Mustikkamehua, punajuuriviipaleita ja salaattia

No terve en sitten ainakaan ollut käyntimme jälkeen: sain taas mahtavat homeoireet. Vaihdoin vaatteet, saunoin ja sitten nukahdinkin sohvalle kahdeksi tunniksi uupuneena. Taidan pysytellä ensi viikon kotosalla :-( Joka tapauksessa nautin omasta rauhasta kun molemmat pojat olivat poissa. Sunnuntaiaamuna aurinko houkutteli minut luontoon ja lenkille. Mahtava keli koko päivän, aurinko todella paistoi kaikille meille äideille! 

Ehdittiin syödä ennen kuin muistin kuvata...

Äitini ja hänen miehensä toivat pojat kotiin ja jäivät viettämään äitienpäivää kanssamme. Olin luvannut laittaa meille äitienpäiväpäivällisen ja esikoinen oli jo lauantaina leiponut kakunkin meille lahjaksi. Vain koristelu jäi tälle päivälle - tällä kertaa vuorossa oli perinteinen kermakakku. Ruokateemana oli Aasia ja tein kalakasviscurrya sekä tulista coleslaw-salaattia. Curry on siitä ihana ruoka, että siihen voi piilottaa kaikkea kotoa löytyvää. Minä laitoin sipulia, porkkanaa, herneitä ja minimaissia sekä seitikuutioita. Kookosmaito ja valmis currytahna kruunaavat kokonaisuuden. Helppoa ja herkullista! Äiti toi pullon luomuviiniä joka sopi ateriaan oivallisesti.

Kuopus oli tarhassa harjoitellut valokuvausta ja sain suloisen kehystetyn taideteoksen itse koristellussa kuoressa. Äitiys on aika mukavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Marjaana