Sivut

tiistai 31. tammikuuta 2012

"Yksinhuoltajaäiti ja vastuuton, kapinallinen nelikymppinen teini samassa paketissa"

Tiesittekö, että Reino-kaupassa voi tuunata itselleen mieleisensä Reinot? Esikoinen on monessa asiassa todella oman tiensä kulkija, ja nyt hän halusi kulkea koulussa Reinolla, jotka eivät sekoitu kavereiden vastaaviin. Tosin epäilen, että ihan hirveän monia samankaltaisia sisäkenkiä ei muutenkaan olisi tullut vastaan.

Voi esim. valita erivärisen etu-ja takaosan, kanttinauhan ja pohjan värin jne.

Minäkin omistan Reinot, tavalliset tuunaamattomat kirkkaanpunaiset ja ne jalassa on oivallista käydä vaikkapa takapihalla täyttämässä lintujen ruokinta-automaattia. (Huomatkaa taidokas aasinsilta!)  Nyt, kun ulkona on kireä pakkanen, täytyy todellakin vähän huolehtia linnuista. Aloitan talviruokinnan joka vuosi aikaisemmin ja aikaisemmin. Melko mukava on noita tiitiäisiä tuossa seurata. Viime talvena saimme jopa ihailla kolmen urosfasaanin ruokailuja. Välillä sujui paremmin ja välillä piti vähän käydä reviiritaistoja. Mitä lähemmäs kevättä tultiin, sitä enemmän uhittelua oli.


Ruokinta-automaatti on esikoisen tekemä

Olen jälleen uneton ja sairaslomalla alkuviikon. Rauhaisaa oli elo eilen, kun olin saanut pojat matkoihinsa. Luin, kudoin, nukuin ja opettelin sitä TV:n katselua. Olin varannut jopa aimo annoksen tv-viihdettä sitä varten: 170 minuuttia Patsya ja Edinaa. Todella upeeta! Ja täytyy sanoa, että vanha koirakin oppii uusia temppuja, kun on vaan tarpeeksi hulvatonta menoa tarjolla. Muutama samastumisen hetki tuli koettua, mutta en kuitenkaan aio ottaa liikaa mallia Edinasta, jonka Wikipedian luonnehdinnasta tuo otsikko on peräisin.

Kuva Ylen sivuilta


Ja tänään olikin sitten rankka paluu arkeen: molemmat pojat olivat eilen puolikuntoisia ja jäivät nyt kotiin. Se siitä lepäämisestä. Täytynee harrastaa lahjontaa, kiristystä ja uhkailua, mikäli aion saada edes yhden Todella upeeta -jakson katsottua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Marjaana