Sivut

maanantai 30. tammikuuta 2012

Pupu karkasi käsistä

Kerroin Legs-pupun kutomisesta aiemmin. Kuopus olisi halunnut ottaa pupunsa tarhaan, mutta ei raaskinut. Niinpä kudoin hänelle toisen. Ja esikoiselle oman myös. Hauskaa puuhaa ja jokainen on kyllä ihan omannäköisensä tapaus, vaikka tällä kertaa sekä ohje että kutoja oli sama. Saanko esitellä: Taavetti, Jytky (!) ja Ruipelo.

Nämähän lisääntyvät kuin ... kanit
Kutomista, lukemista ja niitä lautapelejä eli erinomaisen rauhallinen sunnuntaipäivä oli eilen. Esikoinen leipoi lisäksi karjalanpiirakoita. Arvostan aivan suunnattomasti tätä hänen keittiöinnostustaan.
Nam!

Kuopusta käytin kaverilla - autolla, kun pakkanen oli koko päivän todella kireä. Talviautoilu on kyllä ihan vihonviimeistä hommaa. Auton sisätilanlämmitin sanoi sopimuksen irti ja rotisko on kylmä kuin jääkaappi. Käyntiin se onneksi kuitenkin lähti, mutta niin paljon tulee ajeltua vain lyhyttä matkaa, että ystävällinen naapuri auttoi minua auton akun lataamisessa. Osasin kuitenkin itse avata konepellin ja olin tosi ylpeätä tyttöä!Loppukevennys vielä. Saimme naapurista voisilmäpullia ja yhtä aikaa esikoisen kanssa repesimme: tuo näyttää - suokaa anteeksi - aivan p**ssilmältä. Kuopuksen isä oli niin hyvätapainen ja korrekti, että tällainen alatyylin huumori jäi kokonaan pois pitkäksi aikaa. Nyt olen löytänyt sen uudestaan teini-ikäisen poikani kanssa. Eläköön, huono huumori.

6 kommenttia:

 1. Vau, karjalanpiirakoita! Jotkut tekee, mitä osaa, jotkut mitä haluaa.
  Tuosta p-silmästä riittäisi hihittämistä pitkään sille sotilaalle Tuntematon sotilas-elokuvassa.
  Mikä sen nimi nyt sitten olikaan. Muistatteko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ethän tarkoita "muonamies" Rahikaista? Täytyy tunnustaa, että Tuntemattoman henkilögalleria ei ole ihan tuoreimmassa muistissa, mutta yhtä kaikki mukavaa, jos joku muukin näkee pullissamme humoristisen puolen!

   Poista
 2. Aivan fantastiset puput ja mitkä nimet ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, Mini, ja siitä, että liityit lukijoihini. Tervetuloa!

   Meillä nuo nimet vaan jostain tulevat (ks. vaikkapa aiempi Ei pöllömpää -postaus). Molemmat pojat ovat sellaisia verbaaliakrobaatteja, että äiti jää kyllä aika usein suu auki ihmettelemään - tai sitten hihittelemään ;-)

   Poista
 3. Puput on ihanat, ja, mainiota kuulla että joku muukin poikiensa kanssa repii huumoria 'arkisista asioista' :-D Mulla on kaks poikaa ja meidän yhteiset jutut olisivat varmaan kauhistus esimerkiksi äidilleni...
  Taidan ruveta näin kivan blogin lukijaksi, vaikka välillä aika on kortilla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mags, tervetuloa matalaan majaani. Täällä huono(kin) huumori kukkii. Luet sen minkä ehdit!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana