Sivut

lauantai 20. heinäkuuta 2019

Voi katsokaa

mitä mä löysin:!!!Kiitos RH kun mainitsit kantarellit, lähdin siltä istumalta ratsaamaan oman paikkani! Kuivia ne olivat meilläkin, mutta onneksi nyt edes tuon verran löytyi. Helteet kun vievät kyllä loputkin mehut niistä sitten. Tänään tein iltapalaleivät Voissa paistettuna, kevät- ja ruohosipulia sekä parmesaniaja huomenna sitten lopuista piirakkaa.

Nam!

10 kommenttia:

 1. Oioi, kylläpä näyttää hyvältä. Mies näki työmatkallaan yhden kantarellin ja innostui myös ajatuksesta lähteä metsään. Luulen, että tänään on se metsäpäivä :)

  Noita herkkuleipiä minäkin voisin syödä iltapalaksi. Tai miksei aamupalaksikin.

  Oikein ihanaa sunnuntaita sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsäpäivä kuulostaa hyvältä. Nyt, kun vettä ei ole luvassa, kannattaa varmaan hakea se mitä nyt löytyy, ettei aivan kuole pystyyn. Mä pesin huolella omani, ja virkistyivät siinä samalla kummasti ;-)

   Suloista sunnuntaita sinnekin ♥

   Poista
 2. Nam, tuli ihan vesi kielelle noista leivistä! Söpöjä täydellisiä kanttarelleja löysit!
  Meille on ennusteessa seuraavat sateet vasta keskiviikkona - tai oli, vilkaisin uudelleen etten puhu puppua ja niinhän ne oli häipyneet sadepisarat sieltä. Seuraavat on tällä erää tulossa sunnuntaina. Että joo, kyllä helle kuivattaa sienet nyt.
  Luin eilen pihalla pitkät ajat, ja nyt nenä punottaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi mä lähdi samoin tein kun ajattelin, että kohta ne on mennyttä. Ja kuvia tosiaan olivat, mutta herkullisia kyllä.

   Raasva nokkaan, hattu päähän ja uudelleen ulos, mäkin aion mennä aamupalalle ihan just tuohon pihalle ;-)

   Poista
 3. Kantsut on kyllä hyviä. Kaks kertaa käyny metsästämäs omalla paikalla ja toinen kerta tuotti puoli muovikassillista :) ehkä sieltä vielä satsin saa kun väliin tuntuu satelevan. Namskis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua harmittaa kun näyttää nyt niin kuivalta, mutta toisaalta - parempi tääkin on kuin ei mitään. Joten nautitaan!

   Poista
  2. Totta, viime kesänä ei tullut oikeestaan yhtään. 2017 oli sienivuosien kruunu, kannoin sieniä töihinkin kun niitä oli niin valtavat määrät....haikeana täällä muistelen.

   Poista
  3. No meillä taas oli viime vuonna paremmmin kuin nyt - kummaa! Vuodet ei oo veljeksiä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana