Sivut


keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Taas teki mieli Kreikkaan!

Eilen illalla melkein kävi hullusti. Olin shindossa, ja loppurentoutuksessa on aina tarkoitus mielikuvissa mennä sinne kaikkein ihanimpaan paikkaan. Minulle se on tämä:





siellä aaltojen kuiskeessa, leppeässä tuulessa ja auringon lämmössä sitten öllöttelen. Tällä kertaa silmät rävähtivät auki: mitä jos tilaisin mää-matkan kesälle?

Lähtisin lomarahoilla viikoksi ihan yksin?

Esikoinen tulisi eläinvahdiksi?

Jos tälläisin tämän hänen putkiremonttinsa kanssa samaan aikaan, hyöty olisi molemminpuolinen.

Kuopus olisi isällään.

Onkohan passi voimassa?


Se siitä rentoutumisesta sitten.


Kun pääsin kotiin, tarkistin passin - on voimassa. Menin Aurinkomatkojen sivuille - tilaa matkasi tänään kello 23 mennessä, saat ennakkovaraajan edun.

Kävin etsimässä suosikkihotellini ja mallailin lentopäiviä.

Jos jättäisi auton esikoiselle se varmaan suostuisi. Kyselin evakon ajankohtaa mutta ei tiennyt varmaksi vielä.


Ja sitten muistin: olen monen vuoden jahkailun jälkeen hakenut meille tuettua lomaa kuopuksen kanssa kesälle. Tämä on viimeinen kesä, jolloin hän suostuu tulemaan nauttii yhteisestä lomasta liikuntakeskuksessa (ei nyt mennä siihen mitä minä siellä sitten teen...tai kummasta minä nauttisin enemmän) Tekisimme lomalla joskus jotain yhdessä. Pääsisin valmiiseen pöytään. Tästä ei tulisi meille kuluja liki ollenkaan, itse asiassa jäisimme varmaan vähän jopa plussalle jos miettii valmiita aterioita, jotka kuuluvat loman hintaan vs kotiin ostettua ruokaa.

Oli pakko valita ja valitsin nyt tuetun loman. (Mitäs jos emme sitä saakaan? Otanko sitten äkkilähdön? Kääk!)

Kreikka, ensi vuonna tullaan, kuten suunnitelma oli. Juhlapäivänä (tai ennen sitä) olen matkoilla. Ehtii säästääkin ennen sitä, ja hoidella käytännön jutut. Pahus!


12 kommenttia:

  1. Voisithan ehkä mennä kuitenkin itseksesi? Mä mietin eilen, että menisin ensi kesänä yksinäni mökille joksikin aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oikein saa elukkavahtia kaheks eri viikoks tänne.

      Mut jos mökille päiväseuraa kaipaat niin tiedät keneen otat yhteyttä ;-)

      Poista
  2. Oi Kreikka!
    Suunnitellaan nuorimmaisen kanssa kesämatkaa Johonkin. Laps haluaisi muualle kuin Kreikkaan, mutta hän epäilee että perheemme lakkaamaton kohtalo heittää meidät taas sinne.

    Kaipaan valoa, lämpöä, valoa, lämpöä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama! VAikka itä valoa nyt alkaa jo olla ja tulla, niin lämpöä, ja sitä sellaista Kreikan valoa!

      Mä voin hyvällä omallatunnolla olla tylsä ja vaihtelunhaluton ja matkustaa aina samaan paikkaan ja hotelliin koska (ne vaan on ihanat ja) en saa siellä oireita. On aina oma riskinsä lähteä kalliilla säästelyllä rahalla kokeilemaan missä kunnossa sitä lomaviikon jälkeen olis jossain toisessa paikassa.

      Poista
  3. Voi että, mie kaivoin yhden lempikirjani lohdukseni, ja se on Gerald Durrellin Korfun-elämästä kertova ihana kirja... se kuvailee niin mahtavasti siinä leppeitä iltoja ja kuutamouinteja lämpimässä vedessä ja aurinkoa ja kaskaiden siritystä ja olivipuulehtoja ja vaikka mitä. Tulee mullekin kaukokaipuu. Mutta tuettu lomakin kuulostaa hyvältä. Kaveri oli jollain kuntoutuslomasella, mieki haaveilen semmosesta, mutta kammottaa aatella, että joutuu jonkun vieraan tai useamman kanssa samaan huoneeseen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooei sellasta, meillä oli viimeks (2012) perhehuone ja varmasti nytkin kuopuksen kanssa sellanen saatais. Kenenkään vieraan korvanviereen en kyllä suostuis kuorsaamaan!

      Kaukokaipuu iskee aina välillä vaihtelevalla voimalla.

      Poista
  4. Lapset vaan menee kaiken edelle...edelleen, vaikka aikuisiän ylittäneitä. Kun muuttavat omilleen ehkäpä sitten. Taidetaan olla sellaisia "mamitusforttimuksia". Hyvää naistenpäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ja tässä tapauksessa raha ja järki: elukkavahtia on hankala saada kovin pitkksi aikaa enkä oikein mielellään jätäkään niitä. Kun on kerran tullut otettua. Siis mamitusta siinäkin suhteessa ;-)

      Mukavaa viikonvaihdetta!

      Poista
  5. Kreeta kyllä kuulostaa ihanalta, mutta onhan tuo tuettu loma oikein hieno vaihtoehto. Yhteiset lomat nuorison kanssa on niin ihania.

    Ihanaa viikonloppua sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tänä vuonna oli tällainen valinta, mutta ensi vuonna ... ai että!

      Rentouttavaa viikonvaihdetta <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana