Sivut


tiistai 1. tammikuuta 2019

Olkoon vuosi 2019

...kirjaisa?

Aloitan uuden vuoden lukuvinkillä. Joululomalla tuli luettua kirja jos toinenkin, sekä minun että kuopuksen. Yhtenä päivänä sohvapöydällä oli sointuva kattaus:





Kuopuksen kummitädin joululahja pojalle oli leffakäynti. Sen jälkeen hän innostui lukemaan käsikirjoitusta. Minä taasen nappasin pitkän loman varmistukseksi kirjastosta vähän kaikkea. Tuon Santopolonkin kirjan tietämättä siitä mitään. Kun liki kaikki muu oli luettu, aloitin iltalukemiseksi tätä - koska eihän ihminen nyt voi mennä nukkumaan jos ei edes hetkeä lue jotain, ihan mitä vaan - ja kello oli puoli neljä aamuyöllä kun laskin sen käsistäni.

Jos olet höpöhöpön ystävä, voin suositella tuota. Se oli lälly, muttei (minulle) liian, arvattava, muttei liian, riipivä mutta elämänmakuinen samalla.

Vähän niin kuin oikea elämäkin.

Toivotaan tälle vuodelle kirjojen lisäksi iloa ja valoa. Vähän parempaa rahatilannetta ja terveyttä. Kiitos!

9 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä. Varmasti napsahtaa tuokin johonkin kohtaan mun lukuhaasteprojektia.
    Mä toivon sun vuoteen monia pieniä ja suuria ilonpalleroita, onnenhaituvia, tähtipölyä ja utuisaa oloa. Se paljon muuta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi menee moneenkin kohtaan, vaikka 50. ;-)

      Sulle kans kaikkea ihanaa ja hyvää - ja vähän rauhallisempaa kuin mennyt vuosi <3

      Poista
  2. Hienot ja osuvat toivotukset, tänne kelpais kans! Alkoi hyvin; hain vitosen arpavoiton risman infosta. Olisin ottanu uuden arvan, mutta jostain syystä niitä ei ollu toimitettu sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko oli sitten ottaa rahana? No kyllä raha aina kelpaa!

      Poista
  3. Toivottavasti tuo Ihmeotus-kirja on parempi kuin elokuva, jonka myötä oikeastaan koko Harry Potter-kaanon meni ihan mullin mallin :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se oo, se on käsikirjoitus leffaan...

      Poista
    2. Niin.. no, ehkä se olis kuitenkin parempi. Leffa oli meh.

      Poista
  4. Grindelwaldin kiroukset näin leffana ja se oli mielestäni ihan ok, vaikkei samantyylinen kuin ensimmäinen osa, josta pidin enemmän (mutta mä olenkin sellainen hempeilijä).

    Ehdottomasti toivotaan tälle vuodelle myös hyvää terveyttä ja rahatilannetta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä vaan kuopus kävi leffan kattomassa joten en osaa lausua siitä mitään. Mutta noista toiveista osaan: toivotaan sekä sinne että tänne molempia <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana