Sivut

lauantai 12. tammikuuta 2019

Elämä jatkuu

Tämä viikko on ollut aikamoista hissuttelua, sylittelyä ja halailua. Eilen meille tuli kuopuksen kaveri koko viikonlopuksi, joten ajatukset saa jo vähän muuallekin. Ihan kiva. Pojat katselivat sarjaa, mässäsivät ja valvoivat eilen. Minä sen sijaan aloitin paaston. Olen sitä aina silloin tällöin tehnyt, ja nyt joululoman tai oikeastaan koko syksyn mässäilyjen jälkeen tuntui siltä, että voisi vähän puhdistautua. 

Tälllä kertaa jopa satsasin ihan paastopakettiin, koska ne olivat 40% alennuksessa. Viiden päivän tarvittavat "syömiset" kätevästi ja varsin edullisesti siis. Tässä nautiskelen (?) aamupalaksi laimennetua granaattiomenamehua ja kohta lähden lempikirppari-kahvilaan, mutta mukana on oma yrttiteepussi. Tunnen itseni ihan hippihörhöksi. Aamulla heräsin uneen, jossa saavuin juuri Amsterdamiin sukkasillani, ja ensimmäinen afropää halusi heittää femmat kanssani ja myöhemmin suudella.

Hih!

12 kommenttia:

 1. Halittelu ja sylittely-silittely on parasta mitä tuossa voi!
  Kaveriapu varmasti jeesaa ja voi jo ajatella muutakin...♡ Pikkuhiljaa eteenpäin.
  Hurjasti tsemppiä paastoon ja iso hatunnosto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tää on mulle tuttua puuhaa, mutta ainahan se on erilaista. Nyt *kop kop* tuntuu menevän ihan omalla painollaan - heh, paino sanalla paino!

   Ja kiitos♡

   Poista
 2. Jatkuuhan se elämä, ei sitä voi jäädä yhteen paikkaan pyöriskelemään. Hatunnosto paastosta multa kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, tää kommentti oli mennyt multa ja sähköpostilta, joka yleensä ilmiantaa nää, ihan ohi, anteeksi!

   Viimenen päivä alkamassa ja eilen kyllä teki tiukkaa...

   Poista
 3. Enteileeköhän tuo unesi juurikin paaston tulosta ;) Itse olen kans joskus ollut luontaistuotekaupan paastolla mutta se ja työpäivät eivät kyllä olleet hyvä yhdistelmä. Nälkä riivasi ja voimat ihan nollissa. Pitäisi kai pyrkiä pitämään kerran viikossa paastopäivä lopun elämää ja sekin juuri sinä päivänä kun tekisi mieli herkutella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unesta en tiedä muuta kuin että se oli hassu ;-)

   Mulla oli jo perjantaina vapaapäivä, joten ajoitus oli hyvä aloittaa, ja kolme ekaa päivää on tällöin viikonlopun aikana. Saa nähdä miten alkuviikko (ts ma-ti) töissä sujuvat, mutta kokemuksesta uskon, että ihan hyvin. Neljäs ja viides päivä on usein niitä helpoimpia. Saa nähdä nyt miten kovaksi ruoanhimo äityy.

   Poista
  2. Zemppiä! Älä vaan nyt sitten ala väsäämään mitään lakritsataideteoksia ...luulisin että niistä on harmia vain tähän tilanteeseen ;)...hih hih!

   Poista
  3. Eeen... mä oon muutenkin koittanut poistaa ylimääräiset kiusaukset kotoa ja kuopus syö liharuokia nämä päivät. Niitä mun ei tee mieli!

   Poista
  4. Hyvä kuopus!! Komppaa omalla tavallaan mamman kuihdutusta ;)

   Poista
  5. Jep, on täysillä mukana kun ei tarvi syödä mun kasvispöperöitä ;-)

   Poista
 4. Mielenkiintoisia unia - vaikuttaako paasto noin hauskasti :)
  Lämmintä päälle ja keveitä paastopäiviä sinulle. Muistelen, että itselläni palelsi kamalasti silloin ammoin kun kokeilin paastoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikein tiedä, viime yön unista en valitettavasti muist juurikaan.

   Villasukat on koko ajan jalassa ja saunaan pitää päästä taas illalla. Mä oon muutenkin sellanen vilukissa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana