Sivut


keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Viimeistä viedään

Huomenna on viimeinen työpäivä ennen lomaa. Samalla viimeinen työpäivä tänä vuonna! On aika rento fiilis. Tänään olen erittäin lyhyen työpäivän jälkeen nauttinut hieronnasta ja päiväunista. Kuopus oli kaverillaan synttäreillä, ja kun hain hänet, sain rakkaudella koristeltuja pipareita - oli ollut ohjelmanumerona siellä




tuosta ...hmmm... epämääräisemmän näköisestä saa kuulemma diabeteksen kaupan päälle. Kiva.

Kohta mennään saunaan, jotta rentoilu olisi täydellistä.

***

Jouluvalmistelutkin ovat jo pitkällä. Eilen kävimme kaupungissa ja hankimme sen, mitä sieltä piti hakea. Nyt viinit huutelevat mulle kaapista, huhuuu. HUHUU! Lisäksi kuopus otti toisen korviksen. Yksi joululahja, jonka sai vähän etuajassa. Loput murkinat saa omalta paikkakunnalta ja olenkin jo ostanut kaikki joiden päiväyksen tai tuoreena säilymisen kanssa ei tarvi taiteilla (näitä taiteilua vaativia ovat mm. punainen maito joulupuuroon ja tilli salaiseen joulupäivän ruokaan). Viikonloppuna sitten nämä.

Esikoinen tulee sunnuntaina, tänään oli ollut viimeinen tentti ja loma alkoi hänelläkin. Käymme varmaan kotiintulon kunniaksi syömässä perinteiset suomalaiset aatonaattopizzat sitten. Aika ihanaa aikaa tämä joulun aika.


6 kommenttia:

  1. Aika ihanalta kuulostaa kyllä. Ja mukavaa, että saatiin lunta! Tuolla sitä nyt höytäilee ulkona, varmaan teillä asti. Mun lomanen loppuu osittain jo tänään, kun mies tulee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lunta on tullut, on ihanan tunnelmallista! Nautitaan, miehillä tai ilman ;-)

      Poista
  2. Joulunaika on ihanaa. Ihan sama mitä puuhaa niin jotenkin se liittyy jouluun...joulusiivous...joulupaketointi...joululeivonta...joulun odotus...joululeffa.... ;) Mukavaa kun mukelot tulevat kotiin, voitte ehkäpä polttaa ne tonttukynttilät...joulun kunniaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nyt kun otit puheeksi... sen lopun, mitä siitä on jäljellä
      *iik, juoksee kiljuen ja häpeissään piiloon*

      Poista
  3. Ai miten ihanan pitkä loma! Olet ansainnut sen :)

    Nuo piparit on mahtavia! Jouluaatonpizza kuulostaa hyvältä idealta ja rentoutuminen kaikin tavoin. Meidänkin jouluvalmistelut on lähes kunnossa. Kuuseen pitänee laitella varovasti koristeet (hanskat kädessä, heh heh) ja glögiä lämmitellä. Paketit on kunnossa ja mieli on lämmin sillä perhe tuli täyteen eilen nuorenmiehen tultua joulunviettoon.

    Suloista joulua teille ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en vielä löytänyt sahaa joten meidän kuusiasia on vielä arvoitus. Jos sen löydän (ulkovarastossa, joka ei ole ihan supersiisti...) niin laitetaan (hanskat kädessä) terassille ja koristellaan.

      Nautitaan rakkaiden läsnäolosta ja jouloun tunnelmasta♥

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana