Sivut


sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Syksy on kaunis

Viikonloppu oli ja meni. Se oli ihana ja pitkä, ja pidentyy entisestään, kun toipuilen vielä huomisen kotosalla. Syksy ja luonnonhomeaika sekä mökkiympäristö ottivat vähän hengen päälle. Eiköhän tämä troppaamalla tästa parane. Lämpiämässä oleva saunakin varmasti auttaa. Sinne menen ystävältä saadun saunahunajan sekä -tuoksun kanssa. Eukalyptus se nyt olkoon, keuhkoni kiittävät!






Kaikesta huolimatta oli kyllä aivan mielettömän upea ja rentouttava viikonloppu. Seura oli ensiluokkaista, vieraanvaraista ja hulvatonta. Ei tarvinut puheenaiheita keksiä. Välillä hiljennyimme savusaunassa ja sitten taas jutustelu jatkui. Skumppaa kului mutta se ei haittaa, kuuluu asiaan, jopa, melkeinpä. Söimme hyvin, osin minun etukäteen valmistamia ruokia, osin ystävän tekemiä ja myös yhdessä ideoituja ja valmistettuja. Ihan parasta. Takkatultakin tuijotimme tovin jos toisenkin. Kyllä nyt pitäisi taas jaksaa, kun on akkuja ladattu ja kunhan altistuksen  taas saa kuriin.








Mökillä en ottanut ainuttakaan kuvaa, nämä molemmat ovat jo kotikonnuilta.





Mennen tullen oli upea ruska, oikein ilo ajaa. Lisäksi kuuntelin höpöhöpöohjelmia ja musiikkia kummallakin matkalla, lauloin kovaa ja ajoin hiljaa, kuten toinen ystävä ohjeisti. Hän tuli sitten luokseni pistäytymään ennen kuopuksen kotiinpaluuta. Nyt tosiaan rentoudumme ja orientoidumme jo uuteen viikkoon. 

Tulkoon siitä kaunis itse kullekin!

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa kyllä huisin mukavalta viikonlopulta..toki vielä parempi olisi ilman tuota hengen päälle käymistä! Kauniita syyspäiviä sinne❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päde, kyllä tästä taas toivutaan!

      Ihanaa alkavaa viikkoa sulle ❤

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana