Sivut


sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Horrostelua

Nyt näyttää olevan se aika vuodesta, kun tahti todella hidastuu. Oma ja myös bloggaustahti. Parina aamuna on ollut jo pakkasta ja auton ikkunoita on saanut rapsutella. Kuopus kaivoi pitkät kalsarit esiin kun yhtenä aamuna mittarissa oli -5. Ajatukset hidastuvat eikä oikein mitään kirjoitettavaa ole. Viikonloppukin on vietetty erittäin rauhaisissa ja kotikeskeisissä merkeissä. Eilen kello oli kaksi päivällä (!) kun sain kiskottua lapsen sängystä. Puolustukseksi sanottakoon, että hän oli viikolla vähän kipeä ja edelleen taitaa torkkumisen ja loikoilun tarpeesta päätellen olla vähän topipilas.

Minä sentään vääntäydyin kirpputorille kahville ja perjantaina kävi ystävä päivittämässä kuulumiset. Tänään kuopus menee kaverilleen. Eilen oli elokuvailta, katsoimme Outolintu -leffasarjan viimeisen dvd:n saunan jälkeen. 


Vompatti on kyllä kovin söpö!


Todellinen "outolintu" oli tämä yllä oleva posti joka minulle töihin tuli. En taida tilata lehteä joka päätoimittajan mukaan "ainakin yhtä korkelaatuinen kuin Tiede-lehti", mutta on kristillinen. 


***

Hui, ja huomenna on jo lokakuu!

8 kommenttia:

  1. Ai nekö koittaa oikeen kirjastoon saada tuota hörhöilylehteä? Mottonaan kuulemma korinttilaiskirjeen sitaatti : ”Me hajotamme maahan järjen päätelmät ja jokaisen varustuksen, joka nostetaan Jumalan tuntemista vastaan…” (2. Kor. 10:5). " :D

    Horrostelua täälläkin eilisen rehkimisen jälkeen. Mutta kai sitä saa sateentihkuisena syyspäivänä horrostellakin, noivea koira kainalossa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa horrostaa! Meilläkin oli aamusta hirmu harmaata ja kosteaa mut nyt paistaa aurinko. Luulin jo, että voisin skipata syyshommat pihalla, mutta joskus kai ne on tehtävä?!?

      Näköjään, tuli oikeen vanhanaikaisesti postissa nuo esitteet (meinasin kirjoittaa eritteet... ;-) mutta en silti tilaa!

      Poista
  2. Olen antanut itselleni kertoa, että tuo lehti on aika pimeä... Ei kiitos sellaista lehtihyllyyn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä annoin kertoa samaa kun perehdyin postiini joten ei, voit luottaa siihen!

      Poista
  3. Katsoin senensimmäisen Outolinnun jollain lennolla lentokoneessa enkä ymmärtänyt siitä juuri mitään. Tai siis en oikein jaksanut seurata siivoojaprinsessan ongelmia. Lähinnä leffasta jäi mieleen se, etten ymmärrä miten voi pestä wc-pytyn niin hankalasti.

    Enpä ole tuollaisesta lehdestä kuullut ikuna. Onneksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääk, mä en muista mitään wc-pytyistä vaikka oon kattonu leffan... hmmm?!?

      Joo ei tuo lehti ihan iske ;-)

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana