Sivut


torstai 28. kesäkuuta 2018

Oma maa mansikka

...ei vaan mozzarellasalaatti. Tai jotain.

Onpa ihanaa olla kotona!

Nukuin liki kellon ympäri (lentomme oli hulluun aikaan, olimme Helsinki-Vantaalla keskellä yötä ja ensimmäisellä aamujunalla sen jälkeen vasta kotiin päin) ja suuntasin sitten pienen ja rauhallisen aamupalan jälkeen kirpparikahveille. Menomatkan pääsin naapurien kyydissä ja palasin kaupan kautta reppu selässä hissukseen tassutellen, on tosi hikevä ilma. Valmistin salaatin esikoisen jättämän basilikan innoittamana




ja sitten otin vähän jälkiruokaa





En suosittele. Meni koko levy kerralla. Burfffff. Nyt vietänkin loppupäivän sohvalla jalkapalloa katsellen!


16 kommenttia:

  1. Huh, mä jo luulin, että pitää vielä kauppaan lähteä, mutta onneksi et suosittele. En ois kyllä varmaan tykännytkään.... Mä olen päättänyt olla tykkäämättä kaikesta suklaasta ja karkista ja makeasta ja... ja ...
    Mitä? Ihan kuin olisin kuullut hiljaisen "en muuten usko.." lausahduksen jostain?
    Ei kun se taisikin olla toi mozzarella - pahoittelut, mutta se ei kuulu mun suosikkeihin. Saako vaihtaa fetaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa vaihtaa, mäkin aion, huomrnns on luvassa fetasalaattia suomalaisittain!

      Jooei, en suosittele, olo on ihan kauhea vieläkin, tosin nyt oli pakko keittää pastaa ja syödä jotain suolaista. Auttaiskohan se?

      Poista
  2. Kaikki käy! Juustot (paitsi valkohomejuusto ja se homeinen vuohenjuusto, jota vahingossa kerran ostin) ja vaikken muka valkosuklaasta tykkää, niin tuo levy meni kans hujauksessa! Posti toi blogiystävältä. Se on se salmiakki siinä.

    Hienoa, että sulla oli rauha nukkua se kellonympärys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle ei kans homejuustot mee, ei mikään sini-eikä valko. Muut kyllä, liiankin kanssa.

      Samoin tuo suklaa, tai mikä tahansa suklaa. Mulle valkoinen suklaa on pahe, Pirkan valkosuklaapähkinä on petollinen ja tiesin heti kun ton näin, että niin on tääkin!

      Eipähän tullut olo yllätyksenä...

      Poista
    2. Homejuustot ja piparkakut. Kaikkea sitä on ihminen oppinut syömään kun on tuon AM:n kanssa elänyt.

      Kolkeentvuotta sitten en syönyt IKINÄ MITÄÄN MUUTA pizzaa kuin ihan perusjauhelipizzaa. Ostettiin sitten kerran kaupungista pizzat mukaan ja mentiin kotiin = luolaan, n. 20 kilsan päähän, sinne ei mitään pizzoja tilattu. AM söi yleensä aina Frutti di Maren. Sai sitten houkuteltua mut maistamaan sitä, pitkän uuvutustaistelun jälkeen.
      Arvatkaa kumpi söi kumman pizzan? Mitäs maistatti, oma vikansa..... Mutta oppipa kerrasta... :D

      Poista
    3. Monia asioita oon mäkin oppinut syömään, mutta homejuustot ei vaan mee, ei vaikka miten monta kertaa olisin yrittänyt... AM on hyvä mies ja saanut upean vaimon <3

      Poista
    4. Kiitos Marjaana <3
      Sä olet tänään toinen joka kehuu AM:ä - meidän työsuojeluvaltuutettu melkein itki kun se kiitti AM:ä tavattuaan sen elämänsä ensimmäisen kerran.. AM puhui mun irtisanomiskuulemistilaisuudessa oikeastaan koko ajan mun puoleasta, mä vaan kuuntelin ja lopulta kirjoitin nimen paperiin.

      Poista
    5. Sulla oli tänään se ... rankka päivä varmaan, vaikka ei yllärinä tullutkaan <3

      Poista
    6. Se meni yllättävän helposti, kun tosiaan oli odotettavissa.
      Ja kun sain siitä soiton siellä Suomi Meloossa ollessa: ensimmäinen ajatus oli "oliko pakko soittaa just nyt, olisitko voinut soittaa vaikka maanantaina", mutta hetken asiaa pureskeltuani, se oli oikeastaan paras hetki saada tieto asiasta. Ympärillä 400 ihanaa ihmistä, helle helli, ei ollut paria puhelua enempää aikaa miettiä asiaa ja rakkaimmilta ystäviltä sieltä sain "voimahalaukset" (oikeasti inhoan tuota sanaa....) - ja äitikin oli paikalla lohduttamassa. Illalla asia oli jo valmista kauraa: "olihan tämä tiedossa, päivää vain on odotettu monta vuotta"

      Poista
    7. Sulla on hyvä asenne <3

      Ja hei, kerro mulle sadepäivän piristykseksi vielä se sun äitin miehen lempinimi, mä oon unohtanut ja tarvin hymyä huuleen!!!

      Poista
    8. Se oli se Tunturiruipelo :D

      Poista
    9. Jee, Tunturiruipelo ;-) - mä niin sieluni silmin näen sen nimisen linnun jossain Lapissa!!!

      Poista
  3. Reissut on aina kivoja - lähelle tai kauas. Aloitin eilen loman, joka on nyt olosuhteiden pakosta vain vähän yli kahden viikon pituinen, mutta tätä olen odottanut hartaasti... Kiireettömyyttä, matkustelua (sunnuntaina kohti Turkua), kävelylenkkejä, kirjoja ja elokuvia.

    VastaaPoista
  4. Tervetuloa takaisin :)

    Mozzarellasalaatti näyttää tosi hyvältä. Ja salmiakkisuklaakin näyttää, mutta uskon sanaasi ja jätän ostamatta. Tekikö valkosuklaa siitä liian makeaa?

    Jalkapalloa riittää, joten mainiota iltaa sinulle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä suklaassa ei ollut kerrassaan mitään vikaa, paitsi se, että oli pakko syödä koko levy kerralla ja siitä tuli paha olo ;-)

      Tänään nimenomaan on eka välipäivä kisoista joten ei futista tänään. Mitä ihmettä mä nyt teen?!?

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana